Foradia

Assemblea oberta de Guanyar Alcoi per a debatre el seu treball present i futur

• Guanyar Alcoi ha convocat una Assemblea oberta per a avui 25 de maig a les 19.30 h al Parc de Batoi • Es debatrà sobre: el Plenari Municipal del dilluns 28 de maig, les línies d’acció al Plenari Municipal i es donarà informació sobre la futura Assemblea ciutadana,

Guanyar Alcoi ha convocat una Assemblea oberta per a avui 25 de maig a les 19.30 h al Parc de Batoi. En ella es tractarà el següent ordre del dia:

  • Debat sobre el Plenari Municipal del dilluns 28 de maig: Moció de Crida Contra el Racisme per declarar Alcoi ciutat lliure de feixisme, racisme i xenofòbia; Moció contra la disposició addicional 27 als Pressupostos Generals de l’Estat que dificulta la remunicipalització de serveis públics privatitzats; prec sobre l’estudi d’alternatives a l’eliminació dels plataners de la ciutat; i les altres mocions presentades pels Grups Municipals de l’Ajuntament.
  • Línies d’acció al Plenari Municipal, tant el sentit de les intervencions dels regidors de Guanyar Alcoi com el vot que emetran al Ple.
  • Informació sobre l’Assemblea ciutadana ‘Guanyar Alcoi el 2019. Construïm l’alternativa’: Una Assemblea organitzada per Guanyar Alcoi amb la intenció de marcar les línies polítiques i estratègiques tant de la plataforma ciutadana com del grup municipal del present i futur, reflexionant sobre la feina feta durant aquests darrers dos anys.
  • Recollida de propostes i debat obert.
Font: Redacció./


Dóna’ns la teua opinió. El teu comentari serà llegit amb atenció.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *