Foradia

Assemblea ciutadana: ‘Guanyar Alcoi el 2019. Construïm l’alternativa’

• El dia 3 de juny a partir de les 10 h i a l’espai AGORA, tindrà lloc l’Assemblea Ciutadana que organitza Guanyar Alcoi. • Vicky Llàcer: "volem conèixer què volem ser de majors i com volem crèixer"

El dia 3 de juny a partir de les 10 h i a l’espai Àgora, tindrà lloc l’Assemblea Ciutadana que organitza Guanyar Alcoi.

“L’objectiu de la mateixa és fer una anàlisi del treball que al llarg d’aquest gairebé dos anys de legislatura ha fet Guanyar Alcoi i quins haurien de ser els nostres reptes de futur. Per dir-ho d’alguna manera senzilla: volem conèixer què volem ser de majors i com volem crèixer”. La Portaveu afegeix que ” per suposat, l’assemblea és oberta a tothom i el que es pretén és que tots i totes participeu activament”, informa la portaveu de la Plataforma ciutadana Vicky Llàcer.

Des de Guanyar Alcoi s’han preparat uns documents de reflexió que es poden consultar a la web www.guanyaralcoi.com, i que tots aquells interessats poden llegir i fer servir de base per al debat. A més, si es creu convenient, ens podeu fer arribar esmenes,  propostes o reflexions.

No patiu en la forma de fer-ho, qualsevol format ens servirà. L’objectiu és ordenar el debat de manera que siga el més eficient possible i que el document final que es conforme amb la participació de totes i tots, siga el full de ruta de Guanyar Alcoi i el seu grup municipal a l’Ajuntament”, assenyala la portaveu.

Vicky Llàcer finalitza animant a la ciutadania a participar:esperem veure-vos a l’Àgora i que la trobada ens siga del tot amena, constructiva i profitosa per anar avançar en polítiques que aporten benefici al nostre poble”.

Font: Redacció./


Dóna’ns la teua opinió. El teu comentari serà llegit amb atenció.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *