foradia cdturisme

L’1 d’Abril un cartell per la historia

Mònica Jover Calvo (Alcoi, 1973), ha segut l’encarregada de crear el Cartell de Festes de l’any 2014. Abans van presentar la revista de festes 2014 i va tenir lloc en el Teatre Calderón.

CARTEL

Cartell Festes Sant Jordi 2014 Alcoi de Interés Turístic Internacional./lesmuntanyes

Els primers compassos de l’Himne de festes ressonaven i com és tradició l’1 d’Abril el cartell de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi, declarades d’Interés Turístic Internacional ja penja de la façana del consistori. Mònica Jover Calvo (Alcoi, 1973), ha segut l’encarregada de crear el Cartell de Festes de l’any 2014, la Regidoria de Festes, va decidir. Una artista amb una consolidada trajectòria professional.

1 d’Abril i com sempre la plaça plena d’alcoians, tots per poder gaudir en primera fila el descobriment del cartell de les festes, l’emoció del primer dia, i com és natural tots els anys hi ha veus a favor i altres discordants, un sentiment important per l’art que ningú el deixe indiferent.

El cartell podem destacar el color de terra roja moldejant una silueta del Barranc del Cinc i acompanyat d’altres símbols de la festa teixits, expressan missatges de germanor entre el poble d’Alcoi, una imatge càlida per tentar al públic del món a conéixer la trilogia de música i festa en llaor a Sant Jordi en Alcoi.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *