foradia elgrat

Els Socialistes d’Alcoi donen a conèixer la seua llista

Aquesta reflexa la importància de l’àrea social i econòmica per al futur govern • Natxo Gómez ho deixarà per decisió personal • S’incorporen dos independents com Raül Llopis i Lluis Mullor • "La candidatura és un gran equip de govern, el govern que esta ciutat necessita"

psoe alcoi

Assemblea Socilistes Alcoi./

Han aprovat per unanimitat, l’executiva municipal del PSPV-PSOE d’Alcoi la proposta de llista per a les properes eleccions municipals que ha estat ratificada en un 92% per l‘assemblea, amb 70 votos emitits, 64 a favor i 6 blanc.

La llista presentada marca la continuïtat pel gran treball fet durant aquest quatre anys amb una gestió que ha permès que l’Ajuntament d’Alcoi siga un dels 10 d’Espanya que més ha reduït el deute, al mateix temps que ha estat el més social de la història de la ciutat.

Formada per dones i homes amb una demostrada capacitat de treball i estima per Alcoi, assenyalen que “la candidatura és un gran equip de govern, el govern que esta ciutat necessita”. 

Per altra banda s’incorporen dos independents com Raül Llopis i Lluis Mullor, coneguts per la seua gran implicació social en diferents àmbits.

A més Natxo Gómez deixarà les regidories d’Esports, Urbanisme i Seguretat per decisió personal després d’haver realitzat una gran tasca, un exemple és la pròxima remodelació del carrer Entença, l’augment de les quanties de les beques a esportistes, així com el nombre de xiquets que practiquen esports, la futura ciutat esportiva de l’Alcoyano o el pròxim nomenament de Cap de Policia Local, ja que ha convocat les oposicions per aquesta plaça.

Una de les propostes de l’assemblea per formar part de les llistes autonòmiques serà Natxo Gomez.

La llista la formen:

 1. Antonio Francés Perez, actual Alcalde.
 2. Aroa Mira Rojano. Actual Regidora de Benestar Social i Igualtat, destacada per la seua tasca i sensibilitat al front d’aquesta regidora, i que conta amb una gran valoració per part dels diferents agents socials (36 anys)
 3.  Manuel Gomicia. Professor i director durant molt anys de l’Institut Cotes Baixes vinculat al mon educatiu i econòmic, ha treballat també al Ministeri d’Educació i actualment ha desenvolupat a Alcoi ambiciosos projectes innovadors implicant als diferents sectors econòmics de la nostra ciutat (56 anys )
 4.  Lorena Zamorano. Advocada , durant aquestos 4 anys ha aconseguit resoldre el conflictes generats pel PP i reorganitzar diferents problemes de funcionament intern de la dinàmica administrativa de l’ajuntament tant a nivell jurídic com contractual ,aplicant criteris d2’eficiència i bona gestió (40 anys)
 5.  Jordi Martinez Juan, amb una amplia experiència en la defensa dels drets laborals del treballadors des de el sindicat UGT, incansable defensor de les línies ideològiques del nostre partit membre del comitè nacional, amb un excel·lent paper com a portaveu al grup municipal i diputat autonòmic a les corts valencianes (48 anys)
 6.  Vanesa Moltó Moncho. Advocada amb experiència a l’àmbit civil ,membre del comitè nacional i de la executiva comarcal, ha treballat fonamentalment en tasques d’assessorament al nostre partit (35 anys)
 7.  Alberto Belda Ripoll Professor del professió, amb experiència al món educatiu a mes de ser una persona implicada amb entitats que promouen l’esport de base a la nostra ciutat (38 anys).
 8.  Maria Llopis Monllor , Llicenciada en periodisme i amb experiència en màrqueting i relacions publiques, experiència que ha sigut de gran utilitat en l’exportació dels valors i tradicions de la nostra ciutat a nivell turístic , deixant un balanç sobradament positiu a les tasques que ha vingut desenvolupant (38 anys)
 9.  Raül Llopis. Desenvolupa tasques de caràcter comercial, amb una gran implicació a la cultural tant a la seua vessant més artística on ha dissenyat diferents dissenys gràfics com a la musical, ja que ha format part del grup de dolçaines i tabals La Degollà, així com d’altres grups de música com Líquids, Diaphagram o Tursun Gül , a més té una gran vinculació al món de la festa, on ha estat Primer Tro de la Filà Realistes i actualment és directiu de l’ASJ (34 anys)
 10.  Maria Baca Nicolas Llicenciada en psicologia, dotada de la sensibilitat necessària per escoltar i resoldre els problemes que es plantegen en la gestió diària, voluntària d’entitats socials d’Alcoi (27 anys)
 11.  Miguel Juan Reig Abad. Treballador incansable, amb experiència al mon comercial, fortament implicat a tots el processos del nostre partit, ha desenvolupat una encomiable tasca com a director d’esports i guarda importants relacions dintre d’aquest àmbit (58 anys)
 12.  Rosario Genis Doménech Graduada en Arts , conta amb experiència a diferents camps de l’administració privada , sempre disposada a col·laborar al nostre partit (44 anys)
 13.  Luis Mullor. Advocat, implicat al teixit associatiu de la nostra ciutat, va ser president de la Fava i i d’Alcoisolidari (47 anys )
 14.  Begoña Marco Doctora en Biologia, màster en medi ambient, amb experiència laboral en la Universitat d’Alacant i en la gestió del centre de medi ambient de la Font Roja, (44 anys)
 15.  Juan Manuel Martínez Montserrat . Vincular al nostre partit , impulsor del consell de majors que col·labora activament fomentant l’intercanvi de idees i propostes entre els mes veterans de la nostra agrupació (69 anys)
 16.  Andrea Valdés Pérez Tècnic administratiu, amb amplia experiència al mon privat , (36 anys)
 17.  Vicente Diez Valdés, Llicenciat en Enginyeria Professor de la Universitat Politècnica de Valencia amb experiència a l’àmbit de la innovació (51 anys)
 18. Carolina Ortiz Pineda . Tècnica administrativa, conta amb sobrada experiència tant a l’àmbit públic, on va desenvolupar tasques a l’Hospital Verge dels Lliris, com privada. Vinculada al nostre partit i actualment desenvolupa tasques d’assessorament al grup municipal (42 anys)
 19.  Juan Pla Galiano (66 anys) Empresari, va ser president del Club Esportiu Alcoyano.
 20.  Rosario Segui Moltó Llicenciada en matemàtiques , ha exercit com a professora durant una llarga etapa de la seua vida a l’institut Andreu Sempere, membre de l’executiva local . (67 anys)
 21.  Alexandre Martinez Joan Llicenciat en Geografia i doctor en administració i direcció d’empresa, funcionari de carrera, Director de Innovació de l’Ajuntament d’Alcoi (51 anys)
 22.  Xelo Paya . Professora durant molt anys a l’institut Pare Vitòria, directora del CP El Romeral i regidora d’Educació (61 anys)
 23.  Carles Samper Graduat en Enginyeria Industrial i Màster en Energies renovables, funcionari de carrera implicat des de sempre en l’àmbit medi ambiental i urbanístic, va ser 8 anys regidor de l’Ajuntament d’Alcoi (45 anys)
 24.  Patricia Blanquer Alcaraz Llicenciada en Economia i empresa , amb experiència com professora associada del departament d’estadística a la Universitat Politècnica de València. Va ser candidata a l2’Alcaldia d’Alcoi al 2007 ,actualment desenvolupa un important paper com a diputada nacional on ha sigut escollida portaveu de la comissió d’indústria (41 anys)
 25.  Vicent Vicedo Torregrosa , ha treballat durant molts anys al mon de la banca, es un veterà fortament implicat al nostre partit on ha desenvolupat de forma admirable el càrrec de president de l’agrupació (61 anys)
Font: Socialistes Alcoi, PSPV-PSOE./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *