foradia

Aroa Mira ja és diputada dels Socialistes a Les Corts Valencianes

L'alcoiana, va prendre possessió del seu càrrec durant el matí del dimecres 10 de febrer i ha destacat que: "suposa l'oportunitat de donar veu a Alcoi i a la comarca al parlament valencià"

En el matí del dimecres 10 de febrer, l’alcoiana Aroa Mira ha pres possessió com a nova diputada del Grup Socialista a Les Corts Valencianes. Durant eixe matí va participar per primera vegada al plenari de Les Corts, on ha promés el seu càrrec i ha destacat que aquesta és una oportunitat per a “donar veu a Alcoi i a la comarca al parlament valencià”.

La socialista està substituint en l’escó a la nova secretaria autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica, Toñi Serna. Aroa Mira ha assegurat que el seu nomenament com a diputada suposa “un orgull i un repte personal molt il·lusionant”.

“Venim a treballar pel territori i a portar les reivindicacions i necessitats d’Alcoi i la comarca”, ha explicat Mira, que, a més, ha manifestat que aquest càrrec és “una gran responsabilitat”.

D’aquesta nova etapa l’alcoiana comenta que: “Seguiré treballant, aquesta vegada des de Les Corts Valencianes, per construir una Comunitat Valenciana més justa per tots i totes”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *