foradia aproop

Paloma Orts: “S’està fent una feina molt bona en aquests temps per a recolzar als artistes”

Al projecte INDUSTRI.ART s'està fent una feina molt bona, "vaig ser seleccionada, estic molt il·lusionada i agraïda, a més, aquesta feina s'està fent des del poble"

“Crec que ara mateix vivim uns temps súper complicats artísticament, perquè la cultura sempre s’ha vist prou afectada econòmicament, i quan hi ha una crisi, som els primers en patir”, argumenta l’artista d’INDUSTRI.ART, Paloma Orts, que afegeix que: “Pense que en Alcoi s’està fent una feina molt bona en aquests temps per a recolzar als artistes i que puguem sobreviure”.

Dins d’aquest projecte de l’Ajuntament, també es van adquirir obres d’artistes locals: “Es va fer el projecte de la Capella, en el qual es van seleccionar obres, i jo vaig ser seleccionada, estic molt il·lusionada i agraïda, a més, aquesta feina s’està fent des del poble”.

Pel que fa a la desigualtat entre homes i dones en aquest món, aquesta artista alcoiana afirma que: “Dins d’INDUSTRI.ART ho vaig veure prou equitatiu, ja que normalment la diferència és molt gran entre les obres d’homes i dones, i en l’àmbit històric ja sí que és molt exagerat”, tot així destaca que “pareix que el sistema ho està rescatant un poc, i s’està anant cap a una cosa mes igualitària, ja ens tenen més en compte”.

Font: Belén Rivas./


Una resposta de Paloma Orts: “S’està fent una feina molt bona en aquests temps per a recolzar als artistes”

  1. Arbre Agulló i Guerra ha dit:

    M’ha impactat veure la foto, és igual que una cosina meva, Mari Carmen Paya Agulló. Algú em pot dir si és neta d’ella. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *