foradia subscriutegrat

Alicia Senabre i Darío Bravo formen una família de cinema

Són mare i fill, d'Alcoi, i durant aquest 2024 tots dos han estat treballant en diferents projectes cinematrogràfics de prestigi

L’actriu, presentadora i guionista alcoiana, Alicia Senabre, fa anys que està dedicada al món del sèptim art, el cinema. Al llarg de la seua carrera, ha participat en importants produccions com el curtmetratge nominat als Goya 2022, ‘Mindanao’, del director Borja Soler, de València. També ha estat al curt ‘Sé Valiente’, dirigit per la també alcoiana, Agnés Ortega, i que ha estat seleccionat per al Festival de Cinema d’Alacant 2024, que se celebrarà el 25 de maig.

Actualment, està clavada en un important projecte junt amb l’oscaritzat director espanyol Alejandro Amenábar. Senabre forma part de l’equip d’aquesta nova pel·lícula que tracta sobre la vida de l’escriptor Cervantes i que du com a títol ‘El Cautivo’, sent una de les persones de l’equip de càsting, realitzant milers de proves per a figurants. Aquesta cinta està gravant-se entre València i Alacant, on també s’utilitzaran els estudis de la Ciutat de la Llum.

Alicia Senabre està transmitent dins de la seua família la seua passió pel cinema, i ja el seu fill, de 8 anys, està fent-se un lloc dins de la indústria. Darío Bravo, sols amb 3 anys, va participar en una campanya publicitària juntament amb l’actriu Úrsula Corberó. Aquest treball va servir com a trampolí, i ara està fent importants projectes com el curtmetratge ’25 de mayo’, dirigit per l’alacantí Samuel Molina, on conta com van ser els bombardejos a la seua ciutat durant la Guerra Civil. ’25 de mayo’ està nominat al Festival de Cinema d’Alacant.

Aquest no és l’únic projecte que ha portat endavant Bravo, i és que, a banda de també protagonitzar una campanya publicitària amb motiu de les Falles de València, ha format part del curtmetratge ‘Mi vida así’ també dirigit per Agnés Ortega. Precisament, en ‘Mi vida así’, Darío Bravo ha estat acompanyat davant de les càmeres per les seues germanes Irene i Julia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *