foradia subscriutegrat
Inici » Comarques Centrals Valencianes

Comarques Centrals Valencianes

Les Muntanyes

Diari de l’Alcoià i les comarques centrals valencianes

Pren-li el pols a les comarques centrals valencianes

by elgrat©

Atenció al públic

Pot fer consultes sobre LEMUNTANYES.COM en línia, i EL GRAT edició paper al telèfon: 96 554 80 01

Cartes al director EL GRAT

Envia’ns el text que desitge publicar en la secció Cartes al director. És imprescindible que introdueixi el seu nom i cognoms, i el seu número de D.N.I.

info@elgrat.com

Màrqueting

Si desitja proposar acords no publicitaris, organitzar una promoció, oferir o sol·licitar un servei, tenir presència no publicitària, tractar una sindicació de continguts, etc., contacte amb nosaltres.

Publicitat

Si li interessa contractar publicitat en LEMUNTANYES.COM en línia i EL GRAT paper, o si vol informació sobre les tarifes vigents, faça-ho a través d’aquesta direcció info@elgrat.com ó teléfon 96 554 80 01 i 626 449 311

Plaça Espanya, 14 /4ª Planta  03801 Alcoi

Comarques Centrals Valencianes / LES MUNTANYES / Territori Diànic

L’únic antecedent de la proposta de les Comarques Centrals Valencianes (CCV) o Governació de les Muntanyes és la històrica Dellà de Xúquer, el País de les Muntanyes, que denominà Jaume I. La regió Alcoi-Gandia, el territori Diànic, les CCV, han estat els noms que hem utilitzant al llarg de les diverses fases del projecte.

La Governació de les Muntanyes és un territori de més de 800.000 habitants que fa de frontissa entre les dos conurbacions del País. Una densa xarxa de petites i mitjanes empreses, turístiques, comercials i de servis a la costa; i industrials i de serveis a l’interior. Una població amb un elevat (en termes relatius valencians) sentiment de pertinença, d’autoestima i de consciència territorial. Un espai que acumula un capital en saber-fer, en emprenedoria i en innovació, per damunt de la mitjana valenciana. Tot plegat són massa coses, no només per no deixar perdre, sinó sobretot, per no saber aprofitar-les de cara al futur. Nèstor Novell

Direcció: Santiago Sempere Gonzàlez

Col•laboracions especials

Antoni Miró

Isabel-Clara Simó

Nèstor Novell

Jordi Botella

Josep Sou

Ester Jordà

Vicent Luna

Àlex Agulló

Nuria Alba

Francesc X. Agulló

Rodrigo Paños

Sergi Rodríguez

Javier Llopis

Diana Sanus

Vicent García i Pascual

Amàlia Garrigós

Ferran Albors

Belen Rivas

Javi Segura

Joan Perez i Sempere