foradia
Inici » Comarques Centrals Valencianes  »  Política de Privacitat

Política de Privacitat

Qui som

La direcció de la nostra web és: https://lesmuntanyes.com

Et donem la benvinguda a la nostra web i et convidem a conèixer aquests termes abans que facilitis les teves dades personals en ella.

Menors d´edat

Pel caràcter jurídic de la nostra web no està permès el tractament de dades personals a menors d’edat ni en els pagaments TPV ni al formulari de contacte.

Si ets menor de 18 anys i has accedit a aquest lloc web no has de fer servir el formulari de contacte ni realitzar pagaments TPV.

Alguns principis que has conèixer

En Les Muntanyes és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits en aquest web.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privacitat:

Mai vam sol·licitar informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que ens requereixis.
Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compte amb el teu autorització expressa.
Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.
Aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, de manera que t’aconsello com usuari que la visiteu periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

REGULACIONS LEGALS A QUÈ ES ACULL AQUESTA WEB

Les Muntanyes s’ha adequat aquest web a les exigències de l’Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002 , de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS
Identitat de l’responsable: Santiago Sempere Gonzàlez
Nom comercial: (DígitalGràfic)
NIF / CIF: 21641725J
Direcció: Plaça d’Espanya 14 4ª plant
Correu electrònic: info@elgrat.com
Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis del web rebran el tractament de dades de “Consultes del web i pagaments TPV”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

COM HEM OBTINGUT LES TEVES DADES?

La visita a Les Muntanyes no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix. No obstant això, l’ús d’alguns dels serveis disponibles en aquesta web depèn de l’emplenament de formularis d’informació personal.

Les dades que se sol·licitin en els diferents formularis són els necessaris per a prestar els serveis sol·licitats. La negativa a proporcionar les dades assenyalades com a necessaris pot suposar la impossibilitat de prestar adequadament aquests serveis. Així mateix, podrà facilitar dades de manera voluntària amb l’objectiu que puguin prestar-se de manera òptima aquests serveis:

Formulari de contacte.
Formularis de pagaments TPV.
QUINS SÓN ELS TEUS DRETS QUAN ens facilites TEVES DADES?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si s’estan tractant dades personals que ens concerneixen o no.

Les persones interessades tenen dret a:

Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
Sol·licitar la limitació del seu tractament.
Oposar-se a el tractament.
Sol·licitar la portabilitat de les dades.
Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si s’escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació de l’tractament de les seves dades, en aquest cas, únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. Les Muntanyes deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS?

En Les Muntanyes disposem d’un sistema de reserves. En cas de compra en línia es necessita demanar algunes dades personals per al la confirmació de la reserva. Per tant:

Formulari de pagaments TPV: L’usuari disposa de diferents formularis de pagaments TPV subjectes a les condicions i imports per a cada tipus (provisions o pagament de documents) on se’t requeriran dades de contacte i de pagament. Sol·licitem les següents dades personals: nom, cognom, CIF / NIF, email, i altres dades, com són nom de l’subjecte per al qual es realitza el pagament i nombre d’entrada de el document. T’informem que les dades que ens facilites estaran ubicats en els servidors de Occentus Network S.L. (Proveïdor de hosting de Les Muntanyes) dins de la UE.
Legitimació per al tractament de TEVES DADES
La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment. El tractament de les dades de l’usuari per part de Les Muntanyes s’empara en la sol·licitud per part de l’usuari dels serveis posats a disposició a través de el present portal web.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

PER QUANT TEMPS conservarem TEVES DADES?
Les dades personals proporcionades es conservaran:

Mentre es mantingui la relació mercantil. Un cop finalitzada aquesta relació, les seves dades seran conservades durant els terminis legalment exigits per a les possibles responsabilitats derivades de l’servei prestat
No se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.
DADES DE NAVEGACIÓ
A l’navegar per Les Muntanyes es poden recollir dades identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers, en concret amb Google Analytics funcionem amb l’opció d’IP anonimitzada per evitar la identificació usuaris:

Google Analytics.
Search Console.
Política de cookies
Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant de el lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

SECRET I SEGURETAT DE LES DADES

Les Muntanyes es compromet a l’ús i tractament de les dades personals incloses dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat dels mateixos, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (Com els protocols Https que utilitzem), de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Les Muntanyes no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d’Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a Les Muntanyes, exonerándonos de qualsevol responsabilitat a l’respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Les Muntanyes en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat

CANVIAS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Les Muntanyes es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

CORREUS COMERCIALS

D’acord amb la LSSICE, Les Muntanyes no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari.

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, Les Muntanyes es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.