foradia elgrat

Setmana Cultural de l’IES Pare Vitoria

Enviat per Redacció en 25 de febrer de 2014. · Sense Comentaris · Compartir esta entrada

Arxivat en Educació, Reportatges

De diferents activitats han disfrutat el alumnes aquestos dies. L’objectiu de totes aquestes activitats extraescolars, a banda d’apropar a l’alumnat a la realitat del seu entorn

Share This Post

RSS

Puig Campana

Un any més, com és tradicional a  l’IES Pare Vitoria, durant alguns dies de febrer alumnes, pares i professors col·laboren per tal d’organitzar la Setmana Cultural.

Concursos, tallers, jocs, xerrades, cine, teatre i tota classe d’activitats es combinen amb visites culturals i excursions a llocs com el Puig Campana, el centre històric d’Alacant, les Corts i la València gòtica, o Xàtiva -en la qual també es reivindica la utilització del tren-, a banda de localitzacions més properes com la ruta modernista per Alcoi, la Societat Protectora d’Animals i Plantes, la conca industrial del Molinar, la repoblació forestal a Sant Antoni, el Cementeri d’Alcoi o la Font de Serelles.

 

Alacant

L’objectiu de totes aquestes activitats extraescolars, a banda d’apropar a l’alumnat a la realitat del seu entorn més immediat i de consolidar el que s’aprén a les aules, també és el de fomentar la convivència i contribuir als trets d’identitat que caracteritzen l’IES Pare Vitòria.

Corts

Font: Redacció IES Pare Vitoria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *