lasarga ajualcoipresuparticipa

Lirios: “Anem a votar al PP, encara que l’hagen fet tant mal”

El bipartidisme ha arribat al seu fi • Les opinions i visions polítiques són moltes i molt variades entre la ciutadania • Coneguem les de lirios.

Vivim moments polítics interessants. El bipartidisme, sistema polític característic de quaranta anys de democràcia espanyola, ha arribat al seu fi. Les opcions polítiques s’han ampliat. Això comporta, d’alguna manera, ampliar també el bagatge polític dels ciutadans, els quals, si volem votar amb criteri, hem de conéixer les seues propostes, simpaties, organitzacions i idearis.

Les opinions i visions polítiques són moltes i molt variades entre la ciutadania. Avui coneixem les de quatre veïns i veïnes més d’Alcoi. Ens comenten, a grans trets, com interpreten el panorama polític i ens transmeten les seues preferències i antipaties: coneguem les de Lirios.

02foto

em veig fent cua en Mercadona per menjar

Molt mal”, així és com Lirios valora la situació política que vivim al nostre país. “Perquè ens han furtat massa, han fet molt el pocavergonya i la gent està escaldà, la gent té por de sobreviure i el que pot l’amaga, perquè s’ho porten els altres… Ni van a presó, ni paguen el que deuen. La gent que som normal, treballadors, que tenim un sou al més, que tenim unes xiquetes estudiant, veiem això i diem: ‘no hi ha nom’”.

Creus que hi ha remei?Ho veig molt difícil. Hauria d’haver-hi un canvi tan gran… entrar una persona jove al govern, amb valors, que ens donara confiança”.

Quin creus que serà el resultat el 26J? “Jo crec que el PP pujarà, perquè han sortit uns tios que no estan bé del cap, els de Podemos. La postura del PP, que no vol aliar-se amb ningú, la veig correcta i que ha de guanyar el que més vots traga. És que si entren els altres ens anem per la via ràpida: el que és teu és meu, però el que és meu és meu. Això no pot ser. Estan plens de contradiccions: defenen tot públic, però estudien en universitats privades. Defenen el model de Veneçuela, que estan passant tanta fam… Vamos, em veig fent cua en Mercadona per menjar”.

Lirios votarà el 26J, no amb il·lusió, però tampoc amb el nas tapat:en casa tenim molt clar el que hem de fer: som classe mitja, treballadors, paguem els nostres impostos, si no paguem ens foten de seguida o ens embarguen. Anem a votar al PP, encara que l’hagen fet tant mal, crec que és l’únic que pot fer alguna cosa”.

Font: Rodrigo Paños./


6 Responses to Lirios: “Anem a votar al PP, encara que l’hagen fet tant mal”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *