foradia subscriutegrat

Remontada sofrida de l’Alcoyano davant el Malloca B

ALCOYANO 2 RCD MALLORCA B 1: 0-1, Nico (min.38); 1-1: Mario (min.43); 2-1: Rubén (min.45). Al final victòria en el debut de lliga en el Collao i el Dimecres debut en copa enfront del Santa Eulalia. 1800 espectadors que van acudir al Municipal del Collao.

Alcoyano

C.D. ALCOYANO: Zabal, Mongil, Salvador, Fuentes, López, Remón, Jérez, Rubio, Ferrón, Ramos, Bello./

L’Alcoyano es va reposar al gol inicial dels mallorquins, i amb dos grans gols i es va anar al descans amb un marcador que ja seria definitiu. La segona meitat, molt disputada, sovint crits de “Deportivo, Deportivo” que van ajudar a l’equip a mantenir l’avantatge en el marcador. Al final victòria en el debut de lliga en el Collao i el Dimecres debut en copa enfront del Santa Eulalia.

Primera part, van començar perdent però van remuntar.

Els prop de 1800 espectadors que van acudir al Municipal del Collao, van viure una bona tarda nit de futbol, amb un jove Mallorca B, ben plantat en el terreny de joc i un Alcoyano que després d’estavellar 2 pilotes en la fusta, va veure com el seu rival s’avançava en el marcador per mediació de Nicolás en el 38, després d’aprofitar un error en la sortida del meta local, Nacho Zabal. Lluny d’enfonsar-se, els de Oscar Cano, van empényer i van recollir el seu premi per partida doble, primer en el 44′, quan el central Mario Fuentes, remata per dues vegades a l’interior de l’àrea petita, primer de cap i després amb el peu, marcant l’1 a 1. Amb prou feines un minut més tard, i aprofitant el temps de prolongació, Rubén Ramos, va baixar amb el pit una pilota altíssima, per empalmar una volea que es va colar per tota l’esquadra; els aficionats van aplaudir d’allò més, la consecució d’aquest segon gol alcoyanista, que al seu torn significa una remuntada aconseguida pràcticament en les acaballes del primer període.

Segona meitat igualada, amb una afició on va ajudar a l’equip.

Després del descans, tots dos equips tenien objectius diferents, amb un Mallorca B que va buscar l’empat des que el murcià Campos Salines donés l’ok, mentre que l’Alcoyano com a mínim anava a tractar de conservar el seu avantatge, i fins i tot reafirmar-la amb un tercer gol definitiu.

Seria l’Alcoyano qui va disposar de la millor ocasió arran en el 56′, Francis Ferrón, que va fer un magnífic partit, va realitzar una vaselina al porter mallorquí, Parera, perquè el murero i exalcoyanista Raúl González, tragués la pilota quan ja es cantava el gol en el Collao. Important paper de l’afició de l’Alcoyano, que quan va veurer que el seu equip necessitava ajuda, i amb els seus crits d’ànim, van aconseguir l’objectiu comú que no era un altre, que l’obtenció dels tres punts en joc. Després dels 4 minuts de prolongació els jugadors d’Oscar Cano van ser acomiadats amb una gran ovació que premiava el triomf blanquiblau i sobretot l’esforç realitzat.

Els entrenadors, Javier Olaizola i Oscar Cano. 

El primer a arribar a la sala de premsa, el tècnic visitant, Javier Olaizola, qui va voler destacar sobretot el treball seriós realitzat pels seus homes,, assumint que potser la joventut del seu equip va propiciar la remuntada local i la derrota final del Mallorca B. Per la seva banda Oscar Cano es mostrava molt satisfet per la victòria i pel treball realitzat pels seus jugadors. Va defensar aferrissadament al seu porter Nacho Zabal, al que va exculpar totalment del gol visitant. Va enaltir i va felicitar al públic per la seva actitud de suport al seu equip. Finalment va anunciar que per al Dimecres en copa davant el Santa Eulalia, amb prou feines haurien canvis

Mallorca B

Malloca B: Parera, Cifre, Gabri, Raúl, One, Alvaro, Sergio, Nico, Cedric, Tià Sastre, Brandon./ JCPlà

ALCOYANO 2 RCD MALLORCA B 1: 0-1, Nico (min.38); 1-1: Mario (min.43); 2-1: Rubén (min.45).

C.D. ALCOYANO: Zabal, Mongil, Salvador, Fuentes, López, Remón, Jérez, Rubio, Ferrón (J. Antonio), Ramos (Alfaro), Bello (Devesa). RCD MALLORCA B: Parera, Cifre (Cristeto), Gabri, Raúl, One, Alvaro, Sergio (Kike), Nico, Cedric, Tià Sastre (Héctor), Brandon. ARBITRE: Juan Antonio Campos, asistit en banda per José Hernández García y Sergio López Fernández del Comité Murciano. Amonestats per l’Alcoyano a Bello, Israel, Salvador y pel Mallorca B a Brandon, Cifre, Kike.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *