lasarga itealcoi

9 d’octubre: Esmorzar al Passeig Ovidi Montllor

Les activitats començaran a les 10 del matí en un esmorzar popular, amenitzat per la Colla de Dolçainer i tabaleters La Degollà d’Alcoi.

Cartell_2014

Com tots els anys, Compromís Alcoi organitzem els actes per al 9 d’octubre en un esmorzar al Passeig Ovidi Montllor, i a més d’un dinar a la nova Seu. Compromís vol convidar a tots els alcoians a les activitats que començaran a les 10 del matí en un esmorzar popular, amenitzat per la Colla de Dolçainer i tabaleters La Degollà d’Alcoi, després les 11 hores, començarem amb la lectura de poemes, on podeu participar i llegir el poema que més us agrade. Al migdia les 12 hores, l’ofrena de flors a l’escultura d’Antoni Miró en llaor a l’Ovidi Montllor, en representació de tots els valencians que han lluitat i lluiten per la construcció del País Valencià.

A les 14 hores, dinar 9 d’octubre amb paella a la Seu de Compromís. El preu del dinar amb una beguda serà de 6 euros. Apuntat al 618683292 o al mail alcoi@compromisalcoi.com !!! Us esperem a tots.

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *