foradia subscriutegrat

L’accés al parc natural de la Font Roja millor senyalitzat

Amb la nova senyalització s'identifica clarament l'accés. En la carretera nacional núm. 340 d'entrada a Alcoi s'incorporen uns panel. Clients dels diferents establiments situats a Font Roja els costava trobar el camí d'accés.

font roja senyalitzacio

El Parc Natural de la Font Roja ha presentat unes millores quant a la senyalització urbana, la incorporació per l’accés sud de la ciutat, en la carretera nacional núm. 340 d’entrada a Alcoi incorporen uns panels on s’indica clarament per on poden accedir a la Font Roja. Des del Parc Natural també es va a continuar amb la modificació de diferents senyals urbans per millorar la informació d’accés.

Aquestes actuacions s’estan realitzant, perquè a molts visitants del Parc Natural i clients dels diferents establiments situats a Font Roja els costava trobar el camí d’accés. Fins i tot arribaven a desviar-se de forma involuntària cap al centre urbà. Amb la nova senyalització s’identifica clarament l’accés.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *