foradia elgrat

Certamen literari ‘La Ciudad Soñada’ a Ontinyent

Per a la pròxima edició del Fòrum i + t Ontinyent s’ha organitzat un certamen literari de contes què busca destacar el positivisme dels avanços i la influència de les noves tecnologies amb històries que inspiren el futur de les ciutats. L'acceptació hi ha sigut tal que el concurs hi ha adquirit projecció internacional.

posterEl certamen literari ‘La Ciutat Somiada’ ha sigut convocat per la plataforma www.laciudadeficiente.com promoguda per l’associació INNOVALL Clúster i l’Ajuntament d’Ontinyent al costat de l’editorial Edicions Babylon. L’objectiu del concurs és destacar el positivisme dels avanços i la influència de les noves tecnologies.

El concurs ha tingut una bona acceptació, sent quasi un centenar el nombre d’obres presentades, i la projecció ha sigut tal que la procedència de les mateixes ha superat les fronteres espanyoles amb treballs arribats des de Xile, Uruguai, Mèxic o Argentina.

 Algunes de les bases del concurs més destacades, publicades en la plataforma web, són les següents:

– Escriptor major de 18 anys de qualsevol nacionalitat.

– Extensió màxima de 1.200 paraules per a propostes basades en la modalitat específica del conte futurista o de ciència-ficció en el qual es reflectisca la ciutat eficient del futur.

– Els originals s’enviaran en format word amb un títol. En document annexe i a part es vincularà aquest mateix títol del relat juntament amb les dades del participant (nom i cognoms, correu electrònic i número de telèfon de contacte).

– Els aspirants hauran de remetre els seves creacions en format Word a la següent adreça electrònica: concurso@laciudadeficiente.com

El termini de recepció es tanca a les dotze de la nit del dissabte 1 de novembre, moment en el qual el jurat començarà a valorar els treballs presentats. Després de la revisió es realitzarà una selecció de textos que seran publicats en la plataforma www.laciudadeficiente.com, on s’obrirà un procés de votació oberta i online perquè els internautes valoren i opinen sobre les millors històries.

Hi haurà tres relats guanyadors al que els assignaran cada un dels tres premis de 400, 250 i 100 euros. A més, es realitzarà una selecció de les millors propostes que seran editades tant en paper com en e-book i difosa en les principals plataformes digitals com la Casa del libro, Amazon, Lektu, iTunes, Google Play i altres petites llibreries online.

La decisió del jurat es donarà a conéixer en el transcurs de la pròxima edició del Fòrum i + t Ontinyent que organitza INNOVALL Clúster amb el suport de l’Ajuntament i que se celebrarà el proper 20 de novembre al Centre Cultural Caixa Ontinyent.


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *