foradia subscriutegrat

Pentagrama cinc vegades art

Una exposició global d'un gran interés per l'art i la cultura, Pentagrama: Un símbol que des dels seus albors representa la perfecció, l'androgin, la felicitat (...) col·lectiu que s'embarca en una aposta segura amb la fidel intenció de donar un nou impuls a la cultura local.

corbiEl Dimecres 3 de desembre va ser inagurada a les 20 hores en l’Àgora la mostra que porta per títol ‘Pentagrama: cinc propostes plàstiques’. Pintura i escultura que ocuparan l’Àgora fins al 31 de gener de l’any 2015.  Es tracta d’una mostra que reuneix obres de cinc creadors de les comarques amb una gran trajectòria  i destacats valors.

La Sala Àgora es reinventa de les mans de Pentagrama: (del grec: πεντα, penta: cinc, i γράμμα, grama: escriptura, dibuix, línia). Foc, aire, aigua, terra i l’èter. Un símbol que des dels seus albors representa la perfecció, l’androgin, la felicitat i els poders molt misteriosos.

moises gil. 1JPG

1-Així doncs l’escultor contestà Moisès Gil és Doctor en Belles arts per la Universitat Politècnica de València i professor titular del Departament d’Escultura de la Facultat de Belles arts de Sant Carles de València.

rafacalbo

2- El murer Rafael Calbo, “s’identifica, des de les seues primeres obres, amb la dualitat de la tensió entre elements dinàmics i parts immòbils, es proclama una permanent reflexió sobre l’ésser humà, la solitud, el temps, la memòria.” com escriuria d’ell Josep Albert Mestre;

3- Domingo Millán, tornat de Barcelona explica que la seua obra segueix sent atrevida, amb trets de mística entorn dels misteris de la naturalesa i les seues cosmogonies.

4- Ara és mestre d’innovació, Eduard Corbí, va ser fundador i després director de l’Escola d’Art d’Alcoi als anys 70′,  d’una gran experiència didàctica en la formació, ha preparat una vídeo-instal.lació poètica amb objectes trobats.

ximo canet

5- L’alcoià  Ximo Canet amb la seu abstracció figurativa, basada en la interpretació de la realitat i cada vegada més compromés, les seues obres formen un bell panorama artístic, creatiu i plàstic.

De la mà d’Antoni Miró on ens proposa una exposició global d’un gran interés per l’art i la cultura, Pentagrama, formen un col·lectiu que s’embarca en una aposta segura amb la fidel intenció de donar un nou impuls a la cultura local.

Font: Redacció./


Una resposta de Pentagrama cinc vegades art

  1. Shakespeare ha dit:

    Molt bona l’exposició!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *