Foradia subscriutegrat

L’Alcoyano fa els deures en Cornellà i ja està en play-off

Gran setmana del Alcoyano, que després de donar una magnífica imatge en San Mames, 3 dies més tard, ha demostrat que també sap posar se el mono de feina i saber jugar en camps no tan emblemàtics, com el de Bilbao. El capità, César Remón va ser l'autor de l'únic gol del partit, al rematar en planxa, un córner prolongat per Francis Ferrón. Els hòmens d'Oscar Cano s'en van de vacances dins del Play Off i a tan sols 3 punts del lider Hèrcules.

cornella alcoyano 1

Gallar va provar d’aconseguir l’empat amb un llançament de falta./ foto: Andrés Ayala

El partit ha estat molt igualat i disputat en tot moment. Óscar Muñoz ho va intentar als cinc minuts des de lluny, però el seu xut va sortir molt desviat. Poc després, Pere també ho va intentar amb un xut llunyà que va tocar un defensor i va propiciar que l’esfèric s’enverinés i agafés direcció de la porteria, però al final va acabar a córner. 

I de córner, però visitant, es va obrir el marcador. Centrada cap al primer palper part de Javi Rubio, prolongació cap al segon de Francis Ferrón i César Remón, amb el cap, feia el primer gol del partit. Aquest gol va deixar tocats als jugadors, que no van tenir cap reacció en forma d’oportunitat. Tot i això, defensivament l’equip estava bé, ja que tampoc van concedir cap ocasió a l’Alcoyano. 

Amb el 0-1 es va arribar al descans i a la segona part, el Cornellà necessitava una reacció. Jordi Roger va moure la banqueta i va donar entrada a Joaquín i Boniquet. L’equip ho va notar i va millorar substancialment.

Cornella Alcoyano golGallar va provar d’aconseguir l’empat amb un llançament de falta que va desviar la tanca a córner. Als 64 minuts de partit, Ruibal va entrar al terreny de joc, estrenant-se així amb el primer equip en competició oficial. Dos minuts més tard, va arribar l’ocasió més clara del Cornellà: Falta que penja Pere i Borja remata amb el cap però malauradament l’esfèric va sortir fora per ben poc.

El temps anava passant i els verds, tot i ser dominadors del partit, continuaven sense encert de cara a porteria. Óscar i Ruibal no van arribar a rematar una boníssima centrada de Boniquet. Era el minut 73 i el partit entrava en la seva fase final. El Cornellà va tirar d’orgull per intentar empatar el partit però les ocasions van escassejar i el marcador no es va moure més.

Resultat definitiu de 0 a 1 i la sensació de que la reacció del Alcoyano ja sa produit i els homens d’Oscar Cano sen van de vacances dins del Play Off, algo impensabla fa un parell de mesos.

FITXA DEL PARTIT

Estadi: Municipal de Cornellà (900 espectadors).  CORNELLÀ: Segovia, Pere, Dani Martí, Borja, Israel, Gómez, Joel (Boniquet 57’), Pep Caballé (Joaquín 57’), Óscar Muñoz, Xemi (Ruibal 64’) i Gallar. C.D. ALCOYANO: Jero, Devesa, Navarro, Mario, Óscar López, César, Javi Rubio (Carles 84’), Julio, Francis, Rubén Ramos (Israel 81’) i Bello (Alfaro 66’). Gol: 1-0 César Remón min.21 Àrbitre: Pulido Santana. Targetes a Pere, Gómez i Pep Caballé pel Cornellà i a Javi Rubio per l’Alcoyano


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *