foradia subscriutegrat

Papanoelada en moto del Vespa Club Alcoi

Vespa Club Alcoi vol recorrer els carrers de la ciutat amb "la Vespa" i "Lambretta" vestits de Papa Noel per alegrar el Nadal. Papanoelada donarà començ a les 10:30h davant la Màquina del Tren, Plaza Al-Alraq,

papanoelada

Com ja van fer l’any passat, el Vespa Club Alcoi el pròxim 24 de Desembre, organitza una activitat pels carrers d’Alcoi, una Papanoelada. El Vespa Club Alcoi va ha recórrer els carrers de la ciutat amb “la Vespa” i “Lambretta”  vestits de Papa Noel, per alegrar el Nadal.

Perfectament uniformats per la “Papanoelada”, donarà començ a les 10:30h davant la Màquina del Tren, Plaza Al-Alraq,  per seguidament començar el recorregut per la Zona Nord, Entença, Santa Rosa, Oliver, Alameda, Pont de Sant Jordi, Plaza d’Espanya i Carré Sant Nicolau.

Els membres del Vespa Club Alcoi aniran disfressats de Papa Noel respectant, per descomptat, les normes de circulació vial. Al voltant de les 12:45h. una parada a la Glorieta per refrigerar-se i de cop seguiran al barri del Camí. A Acontinuació les 13:30h realitzar la foto oficial de l’acte a la Bandeja amb el benvolgut Rei Melcior per finalitzar la gran “Papanoelada” a les 14h en la Penya El Bon humor.

 

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *