foradia subscriutegrat

Derrota en Mallorca a pesar de la superioritat numèrica

El més greu de la derrota no és tan sols que l’Alcoyano està en superioritat numèrica quan marquen els mallorquins. També és cert que tot just abans del descans, li van anul·lar un gol a César Remón. Va debutar al mig punta Nico Cháfer

Mallorca ALCOYANO

C.D. ALCOYANO: Mario Fuentes, Óscar López,César Remón, Jero i Rubé, Ramirez. Davant:Carles Salvador, Alfaro, Navarro, Devesa, Julio De Dios i Francis Ferrón./foto: futbolbalear.com

Dolorosa derrota del Alcoyano en Mallorca 1-0 davant el filial illenc, tot i que els mallorquins van jugar quasi tota la segona meitat amb 10 hòmens per l’expulsió de Joan Sastre; també va vorer el camí dels vestuaris l’entrenador local Olaizola. El més greu de la derrota no és tan sols que l’Alcoyano està en superioritat numèrica quan marquen els mallorquins, sinó que a més a més, el gol local ve després d’un corner a favor de l’Alcoyano, i en el que els rogets munten una contra que culmina Brandon. També és cert que tot just abans del descans, li van anul·lar un gol a César Remón, totalment just, al assenyalar se un fora de joc inexistent. Aquesta derrota deixa prou tocat al tècnic, Oscar Cano, donat que en tres partits, només hi ha aconseguit 2 punts; la propera jornada al Collao hi haurà derbi amb l’Alcoyano-Eldense.

PRIMERA MEITAT, GOL INJUSTAMENT ANUL·LAT A L’ALCOYANO.

Mallorca Alcoyano Capitanes

Foto: futbolbalear.com./

El millor de l’Alcoyano al Son Bibiloni de Palma de Mallorca, va ser sense cap dubte el primer temps, tot i que l’equip que va avisar més aviat, va ser el filial roget mitjançant Nico, qui va disposar d’una bona oportunitat al minut 9. A partir d’eixe moment els blancs i blaus es van fer amb el domini del cercle central, però les oportunitats no van arribar fins a la mitja hora, on un gran remat de Francis Ferrón, va ser enviat a córner pel porter local, Royo. Quatre minuts més tard, seria Alfaro qui va fer una bona jugada personal, enviant per damunt del traveser, la seua rematada. I aixis arribem a la jugada clau del partit, on un erro de l’àrbitre, va privar als alcoianistes d’anassen al descans amb avantatja al marcador, donat que César Remón va aconseguir un gol totalment legal, però el col·legiat de Las Palmas el va anul·lar. Amb empat a 0 va concloure la primera part.

SEGONA PART, EXPULSIÓ D’UN LOCAL, GOL I VICTÒRIA DEL MALLORCA B.

Mallorca Alcoyano 1

Foto: futbolbalear.com./

La segona meitat va es començar moguda, primer amb una claríssima ocasió d’Oscar López, sent la rèplica un excés de confiança de Jero, que va suposar un bon sobte per als forasters; però de seguida les coses es posaven de cara per als alcoianistes, ja que al cap de 7 minuts de la represa, el lateral mallorquí Joan Sastre era expulsat després de tindre un rifi rafe amb el davanter alcoyaniste Francis Ferrón. Es quedava per tant amb 10 el Mallorca B, que un parell de minuts abans, s’havia quedat també sense el seu entrenador, Olaizola, al que van expulsar per protestar a l’àrbitre. Tot pareixia que es posava de cara per a l’Alcoyano, perqué a més de quedarse amb 10, els mallorquins portaven 8 partits sense aconseguir la victòria. La realitat en canvi va ser altra, donat que al minut 62, després d’una treta desde el cantó per part d l’Alcoyano, és interceptada per Tia Sastre, que munta una contra de llibre, que es culminada excel·lentment per Brando després de fer varios retalls a la defensa alcoyanista. A partir d’ací Oscar Cano va menejar fitxa, dona entrada al davanter Isra Jerez per un defensa com és Oscar López, i un poc més avant va fer debutar al mig punta Nico Cháfer, però el marcador ja no es menejaria pese a la bona rematada a les posticaries del partit de Rubén Ramos, que va enviar a córner Royo.

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT: Estadi Son Bibiloni, a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio de Palma de Mallorca. ALINEACIONS: R.C.D. MALLORCA B: Royo, Joan Sastre, Raúl, Clausí (James 64’),Izquier, Uche, Brandon (Domi 91’), Damià, Cedric (Iriarte), Nico I Tia Sastre.  C.D. ALCOYANO: Jero, Devesa, Navarro, Mario Fuentes, Óscar López (Isra Jerez 64’), César Remón, Carles Salvador (Nico Cháfer 73’), Julio De Dios, Francis, Rubén Ramos, i Alfaro. Àrbitre: Alemán Pérez del Col.legi de Las Palmas. Amonestà a Gabri, Izquier i Tia Sastre i expulsà l’entrenador Mallorquí Olaizola i al defensa Joan Sastre, per doble amonestació. En l’Alcoyano groga per a Alfaro. Gol: 1 -0 Brandon 62’.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *