lasarga ajualcoipresuparticipa

Alcoianada 2015

Alcoi serà una de les seus d’una gimcana amb dispositius mòbils simultània a cinc ciutats espanyoles. L'activitat tindrà lloc el dilluns 2 de març i prendran part 300 alumnes de 7 centres educatius alcoians.

alcoianadaL’activitat Alcoianada 2015 ha sigut presentada en roda de premsa pel regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia, el director del col·legi Sagrada Família Joanfran Álvarez, el professor del Campus d’Alcoi de la UPV Manolo Llorca i el director de comunicació de Vectalia-Subús Ezequiel Moltó.

La iniciativa es tracta d’una gimcana amb dispositius mòbils on 300 alumnes de 7 centres d’Alcoi en grups de 4 o 5, cercaran 5 punts concrets de la ciutat. L’activitat els permetrà saber localitzar qualsevol punt de la ciutat tot combinant els mitjans clàssics amb l’ús de les darreres tecnologies (internet mobile, geolocalització, xarxes socials, codis QR, realitat augmentada…).

D’aquesta manera, els alumnes milloraran el seu coneixement de la ciutat d’Alcoi, tot aprenent a desplaçar-se per la ciutat, mitjançant el transport públic i amb l’ajuda dels dispositius mòbils. Utilitzaran els dispositius mòbils amb finalitats d’interés social i educatiu, fora de l’aula.

alcoianada250L’Alcoianada tindrà lloc el dilluns 2 de març i prendran part 300 alumnes de 7 centres educatius alcoians: el Sagrada Família, Batoi, Salesians Sant Vicent Ferrer, Santa Anna, Carmelites i Andreu Sempere. De forma paral·lela, aquesta activitat es realitzarà al mateix moment en altres ciutats com Barcelona, Manresa, València i Saragossa, participant més de 2.000 alumnes a tota Espanya . Tot forma part d’un projecte global: World Mobile City Project que es presentarà a Barcelona el 4 de març coincidint amb elMobile World Congress.

El professorat participant podran conéixer en tot moment on estan els alumnes gràcies a aplicacions com Life360 i també faran servir Instagram amb la finalitat última d’entre tots els participants, geolocalitzar en un únic mapa interactiu els principals punts d’interés de la ciutat.

Tota la informació de l’activitat es pot trobar en la pàgina web de l’Alcoianada 2015.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *