foradia subscriutegrat

Empat sense gols en Badalona s’allunya el play off

CF Badalona 0 - CD Alcoyano 0 • L’alcoyano hi ha merescut més a la primera meitat • Segona meitat, el badalona desperta al final • l’Alcoyano mentre li ha aguantat la física, ha continuat anant a totes

Badalona AlcoyanoBona primera meitat de l’Alcoyano en Badalona, on com es la tònica habitual de la temporada, la falta de gol ha evitat la victoria dels de Carlos Sempere, tot i haver donat l’oportunitat al davanter Gabarre, que ha fet un bon partit; també ha debutat el jugador Txilé cedit per l’Elx, Maturana en l’última fase del partit.

En la represa l’Alcoyano ha pagat l’esforç realitzat, i a vist com la Badalona s’en venia amunt, inclòs han reclamat els locals un possible penal i expulsió de Jero, que hi ha posat en perill l’empat en terres catalanes.

L’alcoyano hi ha merescut més a la primera meitat.

Com ja va ocórrer fa dues setmanes en Sant Andreu, el porter local Marcos, ha evitat amb les seues intervencions la victoria d’un Alcoyano que ha eixit decidit a guanyar al Montilivi de Badalona; a l’onze inicial ha donat entrada Carlos Sempere al davanter aragonés Gabarre, que hi ha quallat una bona actuació, però com hem ressenyat abans, el recital de parades del porter català ha evitat la victoria dels blancs i blaus. Al minut 4 Gabarre ha tingut la primera oportunitat, a pase de Kike López, i hem assistit a la primera gran intervenció de Marcos; el mateix li va ocórrer a Rubén Ramos mentre que l’última ocasió de la primera part seria de nou per a Gabarre, però en aquest cas el seu remat sen aniria per damunt del travesser. En aquest primer període, la meta de Jero no va tindre gaire feina.

Segona meitat, el badalona desperta al final.

En la represa, l’Alcoyano mentre li ha aguantat la física, ha continuat anant a totes, i la primera ocasió li sen a anat fora per poc a Gabarre, minuts després, el mateix Gabarre feia una deixada fenomenal a Rubén Ramos, que en boca de canó, sa trobat de nou al porter català Marcos que novament ha fet una magnífica intervenció. Quedaven uns 25 minuts per a la fi del partit, i ací li hi han es començat a fallar les forces a un Alcoyano que havia fet un gran desgaste, i en canvi no tenia el premi del gol.

Els canvis a la Badalona, on vam vorer a l’ex alcoianiste d’origen Suís, Kevin Gissi, van donar ales als locals que van reclamar penalti i expulsió de Jero en una jugada on el porter de la pedrera, espenta al local Abraham, i on per fortuna per a l’Alcoyano, l’àrbitre navarrés no ho va considerar així. Oportunitats ja no en va haver-hi més, però si va ser ressenyable el debut del jugador xilé, cedit per l’Elx, Nico Maturana, del que s’espera molt, ja que segons els entesos és un gran jugador… Estarem atents.

Fitxa técnica:
CF Badalona:
 Marcos, Lulu, Óscar Sierra, Alvaro Vega, Fran Grima, Prior (Cristian Carracedo, 57’), Toni Lao, Bermudo, Abraham, Raúl Torres (Fran Bea, 80’) i Marc Mas (Kevin Gissi, 72’)

CD Alcoyano: Jero, Mongil, Devesa, Mario Fuentes, Óscar López, Carles Salvador, Quique López, Josemi Perona, Gabarre, Rubén Ramos (Pituli, 78’) i Israel Jerez (Maturana, 62’).

Àrbitre: Vila Sánchez (comitè navarrès). Ha amonestat els locals Óscar López, Lulu i Raúl Torres i els visitants Rubén Ramos, Óscar López i Mario Fuentes.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *