foradia subscriutegrat

L’Alcoyano golejat a Reus, tot i fer un bon partit

C.F. Reus 5 - C.D. Alcoyano 2 • Els blancs i blaus, han dit adéu pràcticament a jugar el Play Off, tot i que la resta de resultats encara li donen matemàticament alguna opció • Natxo González, ha catalogat com al millor conjunt que hi ha passat per la gespa de Reus

alcoyano reus lesmuntanyes.com

Un marcador final de 5 a 2 era un correctiu prou injust./foto: C.F.Reus

Dolorosa derrota del Alcoyano en la seua visita a Reus, on els blancs i blaus, han dit adéu pràcticament a jugar el Play Off, tot i que la resta de resultats encara li donen matemàticament alguna opció. Pese al gros resultat, l’Alcoyano ha jugat bé, i fins i tot en roda de premsa, el tècnic local, Natxo González, ha catalogat com al millor conjunt que hi ha passat per la gespa de Reus.

De tota manera, el cert és que les derrotes a Lleida i a Reus fan que segurament i per segon temporada consecutiva, l’Alcoyano es queda fora de la lligueta i veurem si pot clavar-se en la Copa del Rei, cosa que també pot resultar complicada. Primer partit de titular de l’alcoià Pablo Carbonell que va jugar tot el partit.

PRIMERA PART DOS GOLS DEL REUS DE FALTA I UN DE L’ALCOYANO DE CAP. 

Pablo Carbonell, va ser la gran novetat de l’onze inicial, però com ja li va passar fa 15 dies a Lleida, també en un altre partit vital, l’Alcoyano va encaixar un gol només començar el partit, i clar en una situació on els blancs i blaus estaven jugant tot, és un poc complicat; en aquesta ocasió, un magistral llançament de falta d’Alex Colorado va posar per davant als roigs i negres; la resposta dels alcoianistes va tardar poc més de 6 minuts en produir-se, quan una centrada per banda esquerra de Pituli, és pentinada de cap per Rubén Ramos perquè també amb la testa, Francis Ferrón marque el gol de l’empat.

A partir d’ací domini altern dels dos conjunts, en una primera meitat on estava clar que estaven juga’n alguna cosa més que 3 punts. En les acaballes d’aquest període, i de nou amb un magnífic llançament de falta, però amb un altre protagonista, Oscar Rico, els locals anotaven el segon i avantatja al marcador al descans

A LA REPRESA, EMPATA DE PENAL L’ALCOYANO I DEPRÉS EL REUS EN FA TRES MÉS. 

Sabedors del que s’estaven jugan, els hòmens de Sempere-Palop van eixir per totes al segon temps, i en una centrada de Kike Lopez a l’interior de l’àrea el baló colpeja al braç de Dinis i l’àrbitre, decreta penal. Francis Ferrón va ser l’encarregat de llançar-lo, Edgar Badia aconsegueix atura, però el col·legiat el fa tornar a repetir; en aquesta ocasió seria Javi Rubio qui no fallaria i marcava el dos a dos. Possiblement la clau del desenllaç final va vindre tot just després, donat que Reus va marcar en la jugada següent i ací els jugadors de l’Alcoyano ja no van tindre capacitat de reacció, va ser un cop dur, i serien els catalans els que anotarien dos gols més quan el partit estava apropant-se a la fi.

Un marcador final de 5 a 2 era un correctiu prou injust donat la bona cara que va mostrar en tot moment l’Alcoyano, en un partit on tot van ser dificultats des de primera hora

FITXA TÈCNICA:

 CF Reus: Edgar Badia, CassamáOlmo, Dinis Almeida (Rúben Semedo 63), Miguel Marín, Jaume Delgado, Álex Colorado, VítorXisco Hernández (Fran Carbia 70), Oscar Rico, i Edgar Hernández (Marc Sellarès 79)

CD Alcoyano: Jero, Carles Salvador, Pablo Carbonell, Mario FuentesMongilJavi RubioKike López (Isra 67), Julio (Nico Cháfer 70), Francis Ferrón, Rubén Ramos, i Pituli

Àrbitre: Alvaro Alonso Prendes va enseñar grogues a Dinis AlmeidaXisco Hernández i Jaume Delgado pels locals i a Kike López i Fuentes pels alcoianistes.

Gols: 1-0 Alex Colorado 3′ 1-1 Francis Ferrón 9′ 2-1 Oscar Rico 40′ 2-2 Javi Rubio (p) 53′ 3-2 Xisco Hernández 55′ 4-2 Fran Carbia 81′ 5-2 Marc Sellarès 92


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *