foradia cdturisme

Lliurament de premis del Concurs Literari Sambori

El pròxim divendres 8 de maig la Casa de la Cultura de la Canyada acollirà els premis del concurs literari Sambori 2015, corresponent a l’Alcoià i el Comtat • Abans del dia de la Trobada hi ha altres activitats com Festitrò, on participaran més de 600 alumnes pels carrers de la Canyada i el camp de Mirra.

Jurat Sambori 2015El lliurament de premis del Concurs Literari Sambori 2015 corresponent a l’Alcoià i el Comtat es donarà cita el pròxim divendres 8 de maig a les 18’30 hores. El lloc de la trobada serà en aquesta ocasió a la Casa de la Cultura de la Canyada.

Enguany, com de costum, el més destacable dels Premis Sambori és l’elevada participació que en aquesta edició comptarà amb 4.500 alumnes i 42 centres de l’Alcoià i el Comtat. Un fet que fa que hi haja de felicitar a tot el professorat que ha participat en l’elecció dels treballs de cada centre i la vintena de membres del jurat, ja que sense la seva implicació seria impossible de realitzar el concurs.

L’acte de lliurament dels premis Sambori s’emmarca dins de les activitats prèvies de la XXVIII Trobada d’Escoles en Valencià de La Canyada i el Camp de Mirra del pròxim dissabte 6 de juny. Però abans del dia de la Trobada encara hi ha altres activitats prèvies amb una important participació com serà el Festitrò, la trobada musical, on participaran més de 600 alumnes pels carrers de la Canyada i el camp de Mirra.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *