foradia elgrat

Comença el mig-any amb el campionat de cotos

El pròxim dijous 1 d'Octubre, a partir de les 20'15 hores, la primera partida del campionat de Cotos, amb el que s'obren els actes del Mig Any d'Alcoi • Les partides es disputaràn a les instal·lacions de l’Associació d’Antics Alumnes Salesians.

campionatcotosalcoi

Partida del Campionat de Cotos 2014 ./

A les instal·lacions de l’Associació d’Antics Alumnes Salesians es disputarà dijous que ve dia 1 d’octubre, a partir de les 20,15 hores,  la primera partida del campionat de Cotos, amb el que s’obren els actes del Mig Any d’Alcoi, i on competeixen les 28 filaes i les bandes de música.

La segona partida serà el 8 d’octubre en la filà Marrakesch, la tercera  tindrà lloc el 13 d’octubre en la filà Aragonesos, les semifinals  seran 15 d’octubre filà Chano i la final es celebrarà el 21 d’octubre filà Domingo Miques.

Consultar el quadre d’emparellaments del Campionat de Cotos 2015

L’any fester de 1963-64, és quan s’organitza el primer campionat, que es va dividir en dos grups, bàndol moro i bàndol cristià, resultant campió de cada bàndol respectivament la filá abencerrajes i la filá bascos. Per donar-li més realisme a les partides les finals les van jugar vestits amb els seus dissenys de filá i per estrényer llaços d’amistat, després de la partida un “ensaio” conjunt.


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *