foradia subscriutegrat

Un Alcoyano de més a menys, s’imposa al Pobla de Mafumet.

• C.D. Alcoyano 2 - 1 C.F. Pobla de Mafumet • Fulgencio Sánchez, cicliste alcoià d’ultra fondo, va ser l’encarregat de fer la treta d’honor • Ara a 3 punts del Play Off, i amb l’últim partit abans del paro nadalenc a Barcelona davant l’Espanyol B.

Alcoyano Pobla alineacion

C.D. Alcoyano: Óscar López, Mario, Yacine, Jero i Rubén Ramos. Davant: Devesa, Julio De Dios, Javi Rubio, Borja Sánchez, Navarro i Alfaro.

El partit arrancava amb la treta d’honor per part del ciclista d’ultra fondo alcoià Fulgencio Sánchez, amb el canvi a la porteria per lesió, sent titular Jero, i a més a més al cap de 4 minuts l’Alcoyano ja guanyava i 20 minuts després per 2-0; tot pareixia de fil de vint, però era un miratge, a partir d’ací la pobla s’ha fet en el baló, ha marcat el 2-1 i per sort per a l’Alcoyano, els catalans s’han quedat en 10 abans del descans, però el públic ja hi ha es començat a mostrar la seua desaprovació amb el joc dels seus.

En la segona part la cosa ha seguit més o menys igual, i l’afició seguia xiulant. A la fi els blancs i blaus van guanyar, però Palop va demanar a l’afició en roda de premsa, suport als seus jugadors mentre dure el partit i que li es critique a ell a la fi dels partits, ja que per al tècnic local, el seu conjunt està jugant massa pressionat.

Ara a 3 punts del Play Off, i amb l’últim partit abans del paro nadalenc a Barcelona davant l’Espanyol B.

L’ALCOYANO ARRANCA AMB 2 GOLS, PERÒ LA POBLA EN MARCA 1 I ES QUEDA AMB 10.

Prompte va encarrilar el partit l’Alcoyano davant la Pobla de Mafumet, donat que als quatre minuts ja guanyava per 1-0 i alerta, no va ser la primera ocasió del partit, donat que al primer minut ja va tindre el conjunt del Collao una claríssima ocasió que finalment no va fructificar.

Com hem referit amb anterioritat, al minut 4 el golejador de l’equip, el franco-marroquí Yacine, va anotar després d’una bona jugada per banda dreta d’Alfaro, que li va deixar el baló en safata al davanter, que tan sols va tindre que espentar el baló al fons de la porteria. Al cap de 15 minuts, l’assistent seria Javi Rubio el que llança en profunditat, i Alfaro de fort llançament aconsegueix el 2-0. A partir d’ahí l’Alcoyano baixa una mica els braços i la Pobla es comença a fer-se amb el baló i va tindre premi al cap de 40 minuts quan Nacho fa un bon llançament, també és bona la intervenció de Jero, però el retruc li cau a Emaná que marca el 2-1.

De tota manera els catalans es van quedar amb 10 tot just abans del descans, al guanyar-li la posició a Vadillo el davanter Yacine i el catalá en veures superat, el va tombar i va vorer el camí dels vestidors al tractar-se de l’últim defensor.

A LA REPRESA INTRANQUIL·LITAT EN L’AFICIÓ QUE VEIA PERILLAR LA VICTÒRIA 2-1.

A la segona part el marcador ja no es menejaria, però cada volta que el Pobla s’apropava a la porteria defesa per Jero, el run run en l’afició era evident, i es que els poquets socis que es van donar cita al Municipal del Collao no entenien com un equipe amb un home menys dominava un poc la situació .

El Alcoyano va disposar d’un parell d’ocasions clares, una de Yacine de cap molt clara al cap de 64 minuts, i la següent ja tenim que buscar-la al descompte quan Borja Sánchez va estavellar el baló al pal en el que haguera sigut sense cap dubte la sentència del partit.

Com hem comentat amb anterioritat, el Pobla , que no ha tingut ocasions clares en aquest periode, intentava apropar-se a la porteria de Jero i això l’aficionats no ho entenien, com tampoc comprenien perquè no eren capaços de tancar el partit, de ahi que l’ició va parlar durant el partit, i Palop els va demanar a la fí del mateix en roda de premsa el seu suport al conjunt durant la disputa del mateix, i que a la fi, si no els agrada el que veuen que ho paguen amb el propi tècnic valencià.

Veurem que passa en Barcelona en l’última jornada abans del paro nadalenc i després en el primer partit de 2016 qui ambient es respira al Collao.

FITXA TÈCNICA: 

Incidències: Fulgencio Sánchez, cicliste alcoià d’ultra fondo, va ser l’encarregat de fer la treta d’honor davant els aproximadament 1000 espectadors que es van donar cita al Municipal del Collao. El conjunt de Palop va rebre critiques per part de l’afició al llarg del partit tot i que el equipo sempre va anar guanyant i també va ser acomiadat amb xiulits, tot açó va fer que em roda de premsa, el tècnic de l’Alcudia recriminara esta acció i demanara suports als aficionats de l’Alcoyano.

ALINEACIONS: C.D. Alcoyano: Jero, Devesa (Cp), Navarro, Mario (Fran Miranda 55’), Óscar López, Rubén Ramos (Abraham 82’), Julio de Dios,Javi Rubio, Yacine (Álex Rubio 66’), Alfaro i Borja Sánchez. C.F. Pobla de Mafumet: Nauzet, Calavera, Víctor, Dennís, Vadillo, Gabi, Cristian (Alfons 46’), Vela (Gil 63’), Emaná, Kike Tortosa (Cp), i Nacho (Álvaro 68)
Àrbitre: Montoro Garrido del col·legi Andalús; va amonestar als alcoyanistes Óscar López, Javi Rubio, Álex Rubio, Rubén Ramos i Borja Sánchez i als visitants Gil amb groga, a més a més va expulsar amb roja directa a Vadillo.

Gols: 1-0 Yacine Min. 4. 2-0 Alfaro Min. 19. 2-1 Emaná 40.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *