foradia pressupostparticipatiualcoi

Comença 2016 amb El Gratis: resultats electorals, art, cultura, esports…

Comencem any nou i volem fer-ho assabentats de tot • En El Gratis no tot va a ser política, també volem creativitat, art, cultura, esports, notícies d’actualitat, etc. • A la teva papereria i quiosc de sempre per sols 1 €

Comencem any nou i volem fer-ho assabentats de tot el que ocorre al nostre voltant. Per això aquesta quinzena avaluem el panorama polític que ens ha deixat el resultat de les eleccions generals. Però també ens informem de molts altres temes. Prengueu atenció.

el gratisPer valorar els resultats electorals, Arcaris, al seu article, “a pactar polítics malfaeners!!”, planteja les possibilitats de govern que hi ha sobre la taula. En aquesta línia i concretant amb el resultat obtingut a Alcoi, Vicenta Jiménez realitza la seva anàlisi.

Continuant amb resultats i pactes. Hem preguntat als representants de les principals forces polítiques alcoianes com valoren l’actual panorama polític i quin és per a ells l’escenari desitjable per als pròxims mesos.

Però, com sempre, també volem conéixer què opina la gent del carrer al respecte: estan contents amb el resultat?, quin resultat els haguera agradat més?, quines són les aliances que més els agradarien?, què han de fer els polítics ara?…

Articles d’opinió, declaracions dels polítics, reflexions de la gent del carrer… per completar l’anàlisi dels resultats electorals, a soles ens falta la valoració que es realitza a Internet. Per això realitzem una compilació d’alguns dels memes més exitosos que han circulat per les xarxes socials aquests dies.

Però no tot va a ser política, també volem creativitat, art, cultura, esports, notícies d’actualitat, etc. Per això, Óscar Francés ens relata la història de superació i emprendedurisme de Claudia, una veïna de Cocentaina. El nostre expert en esports ens informa sobre l’actualitat del Alcoyano. Kraska ens delecta amb la seua poesia basada en l’experiència vital. El Dr. Looking analitza les vinculacions entre la moda i la corrupció política, els calçotets dels papers de Bàrcenas.

Per finalitzar aquest avanç, i per acabar de fer-vos boca, us comentem que en EL Gratis d’aquesta quinzena també hem parlat amb Vicent Martí, director de l’escola d’Art i Disseny d’Alcoi. Connectant amb el vídeo que han fet alumnes de l’Escola sobre la inspiració, Vicent comparteix amb nosaltres la seua visió sobre la naturalesa de la inspiració, els nous camins del disseny, l’actualitat de l’escola d’art.

Tot això i molt més. Amb la col·laboració dels millors comerços i serveis del voltant. El Gratis.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *