foradia elgrat

Podem Alcoi debat sobre l’actualitat política i els nous reptes

• Un debat sobre l'actualitat política, on van reflexionar col·lectivament sobre la situació política després de les elecciones generals del 20 desembre

podem alcoi debat

Podem Alcoi, en la seua última sessió de formació i continguts, a la seu de la Plaça del Centenari, va entaular un debat sobre l’actualitat política, on van reflexionar col·lectivament sobre la situació política després de les eleccions generals i sobre els possibles escenaris polítics oberts en el país.

Algunes de les conclusions que va extraure l’assemblea: Espanya té una oportunitat històrica per a constituir un govern progressista que oferisca una resposta a les necessitats i urgències de la societat. Ara és el PSOE el que ha de fer el pas i formar un govern al costat de Podem.

Resum del debat de formació i continguts Podem Alcoi

És possible que, per tenir una diligència massa propera als interessos de les oligarquies, “el PSOE no estiga a l’altura” i faça malbé l’oportunitat. En tal cas, possiblement el país es veja abocat a unes noves eleccions.

Els fets demostren que Podem ha alçat la reacció dels grups de poder mediàtics i polítics. “Era molt difícil aconseguir arribar fins a on hem arribat, però s’ha aconseguit gràcies a la gent” van assenyalar al debat. Per a Podem els nous reptes no seran més senzills, per açò “és necessari tenir una societat ben informada, empoderada i disposada a mobilitzar-se davant les injustícies”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *