foradia subscriutegrat

Emotiu comiat del pintor Domingo Millán

• L’artista alcoià va morir el passat divendres 12 de febrer a l’edat 68 anys • Amics, familiars, música i poesia es donaren cita en l’últim adéu a Domingo Millán

Devenir de Millán

Domingo Millán va ser col·laborador d’El Gratis i Les Muntanyes./

El passat divendres 12 de febrer la noticia ressonava per tot Alcoi, l’artista alcoià Domingo Millán havia faltat com a conseqüència del càncer que patia des de feia gairebé dos anys. Domingo Millán va néixer a Alcoi el 2 d’agost de 1947, circumstancies familiar el portaren de ben petit a Catalunya on amb el temps encetà una prometedora carrera com artista plàstic. El seu art multidisciplinari el portà arreu del món. Finalment, al voltant de 2007 s’instal·là a Alcoi per encetar un nou camí estètic. Una prolífica activitat el portà a realitzar gran quantitat d’exposicions i activitats al llarg dels últims anys. Ni tan sols la malaltia que patia el va dissuadir del seu quefer artístic, treballant fins l’últim moment al seu estudi del Gurugú.

Un nombrós grup d’amics, familiars i col·legues es donaren cita el passat dimarts 16 de febrer al cementiri d’Alcoi per donar l’últim adéu al Mestre. Amb art i molt sentiment, com no podia ser d’altra manera, es desenvolupà l’acte de comiat de Domingo Millán. Orgue, flauta, violins i violoncel feren sonar belles composicions a les estàncies del cementiri mentre es recitaven els Poemes d’existència del propi Domingo i discursos de comiat on es feia palés la intenció de tenir-lo sempre entre nosaltres. Branques del romer i dels pins de la seua terra serviren d’ofrena mentre era soterrat, envoltat dels seus familiars i amics, com el Mestre Domingo Millán hagués demanat.

Font: Carles Bernàcer./


Una resposta de Emotiu comiat del pintor Domingo Millán

  1. Creador sense cap dubte i amic dels seus amics. El mestre Domingo sempre estarà amb nosaltres mitjantçant el seu legat artístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *