foradia subscriutegrat

Torna el MIMA Festival 2016

• El pròxim 25 de març es celebra a Alcoi la 7a edició del MIMA Festival • L'esdeveniment reuneix algunes de les propostes valencianes més punteres del moment • L'entrada, a un preu únic de 6 euros, es pot adquirir al mateix Bad Voodoo d'Alcoi

mima_imprimir_a3_2El pròxim 25 de març es celebra a Alcoi la 7a edició del MIMA Festival, el Mini Festival Independent de Música d’Alcoi que des del 2007 envaeix el pub Bad Voodoo de la ciutat durant unes hores.

El cartell per a aquesta edició ha aconseguit reunir algunes de les propostes valencianes més punteres del moment. Ghost Transmission (dream pop, noise pop, shoegaze), Johnny B Zero (rock), Gilbertástico (pop simfònic) i Néstor Mir (techno rock) agafaran la mà de la cantant alcoiana Neus Ferri, una de les veus més potents del moment que està en procés de publicació del seu primer disc.

La música començarà a sonar a les 12 hores del migdia, precisament serà Neus Ferri l’encarregada d’encetar la jornada que s’allargarà fins ben entrada la nit. El dia culminarà amb una sessió dj amb els locals Lánguidos Modernos.

Però a més, a última hora s’ha incorporat al cartell una activitat complementària que farà encara més suculent aquest MIMA. Es tracta de la presentació del ‘Vinihilisme’, el vi que ha llançat Miquel Àngel Landete (Senior i el Cor Brutal) per celebrar els 10 anys de la formació de la banda i què culminarà amb el llançament del seu nou disc. A les 17 hores de la vesprada Senior oferirà unes cançons en acústic i presentarà el seu vi per donar pas als concerts de la vesprada.

El que es pretén és apropar el bo i millor de l’escena valenciana a aquest reducte entre muntanyes que és Alcoi. De fet, la taquilla es destina de forma íntegra a sufragar les despeses dels grups que formen part del cartell.

L’entrada, a un preu únic de 6 euros, es pot adquirir al mateix Bad Voodoo d’Alcoi. Tot i que hi ha la possibilitat de fer una reserva prèvia enviant un correu a mimafestival.alcoi@gmail.com.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *