foradia subscriutegrat

La Generalitat inverteix 92.490 € en ajudes energètiques a 433 famílies alcoianes

• Estimulant el poder adquisitiu de les famílies, baixant el patiment de les famílies • Les empreses energètiques han encarit els rebuts de la llum avariciosament durant la crisi aconseguint guanys astronòmics.

Una de les mesures del Pacte del Botànic de la Generalitat Valenciana signat pel PSOE, Compromís i Podem, ha sigut la lluita contra la pobresa energètica. Una mesura amb l’objectiu que cap família es quedés sense subministrament i pogués afrontar els costos de l’energia.

L’Ajuntament d’Alcoi es va adherir l’any passat aquesta mesura amb l’objectiu que les famílies alcoianes en aquesta situació pogueren gaudir d’aquestes ajudes econòmiques.

En total, s’han invertit 92.490 euros en ajudes energètiques a 433 unitats familiars d’Alcoi.

Aquestes mesures han estimulat el poder adquisitiu de les famílies i, sense dubte, han contribuït, a més de a baixar el seu patiment, a reactivar el consum i, per tant, l’economia real del carrer.

No obstant això, les subvencions públiques d’aquest tipus no tallen de soca-rel el problema de la cada vegada més accentuada desigualtat econòmica i social: són les institucions públiques les que s’encarreguen de pagar els rebuts a les empreses energètiques. Empreses que, com Iberdrola, Endesa i Gas Natural, durant la crisi han encarit els rebuts de la llum avariciosament aconseguint guanys astronòmics a costa de l’empobriment social.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *