foradia pressupartialcoi

Vora 12.000 persones gaudeixen del servei gastronòmic de la Glorieta durant Festes

• La Fira Gastronòmica Tapa i Festa ha sigut de nou un èxit • La Fira ha permés que 14 establiments hostalers de la ciutat puguen oferir els seus serveis

La Fira Gastronòmica Tapa i Festa que va ser introduïda a Alcoi l’any passat com a novetat, ha repetit aquest any, sent de nou un èxit, amb una gran afluència de persones: prop de 12.000, segons dades dels organitzadors. Les entrades en dissabte va tenir repercussió en augmentar l’afluència de gent, sobretot, de fóra de la ciutat.

Tapa i Festa va obrir les seues portes el dia 20 a la vesprada i va aprofitar per donar menjars i begudes durant cada dia de festes, sent el seu millor dia el dissabte, ja que a més dels dinars i sopars, durant les dues entrades, nombrós públic va aprofitar per a refrescar-se en aquest espai.

La Fira ha permés que 14 establiments hostalers de la ciutat que estan ubicats fora del centre puguen oferir els seus serveis durant els dies de festa, sense ser una competència directa ja que, altres anys, era complicat poder menjar al centre perquè està tot reservat amb setmanes d’antelació.

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *