Foradia parentesisajudalcoi

Alcoi demana una subvenció per a contractar a 156 joves aturats

• L’Ajuntament d’Alcoi s’ha acollit al “Pla Avalem Joves +” impulsat pel Govern Valencià per la contractació de joves desocupats entre 16 i 29 anys • L’ajuda sol·licitada ascendeix fins als 2'5 milions d’euros.

L’Ajuntament d’Alcoi s’ha acollit al “Pla Avalem Joves + impulsat pel Govern Valencià per la contractació de joves desocupats entre 16 i 29 anys amb un pressupost fins a 50 milions d’euros. És important que els joves interessats vagen al SERVEF i demanen apuntar-se al Sistema de Garantia Juvenil. L’ajuda sol·licitada ascendeix fins als 2’5 milions d’euros.

El Sistema Nacional de Garantia Juvenil té com a finalitat principal que el col·lectiu de joves que no tenen ocupació i no estan integrats en els sistemes d’educació o formació, majors de 16 anys i menors de 30 anys, puguen rebre una oferta d’ocupació.

Alcoi ha demanat 2 programes al Pla Avalem Joves +: el primer per a la contractació en pràctiques de 26 joves durant 12 mesos amb titulació (des de FP1 a Llicenciats/Graduats) per un import de 410.372 €. I un altre programa per a la contractació de 130 joves (no es requereix qualificació), 100 peons i 30 oficials amb un import 2.035.526,60 € per fer tasques de manteniment de la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *