foradia subscriutegrat

Canvi de trajecte del transport urbà per les obres del Pont de Sant Jordi

• A causa de les obres del Pont de Sant Jordi el servei de transport urbà d'Alcoi ha canviat alguns itineraris de les línies 1 i 2. • Per la variació dels itineraris hi ha parades per les quals es passa en els dos sentits i parades que es passa en sentit contrari de l'habitual


A causa de les obres del Pont de Sant Jordi, que tindran lloc des del 26 de juny fins a setembre, el servei de transport urbà d’Alcoi ha canviat alguns itineraris de les línies 1 i 2.

Respecte a la línia 1:

L’anada passarà per: Musico Carbonell, Sant Vicent, Sant Nicolau, Plaza de España (Calderón), Gonçal Barrachina, Enginyer Cort Merita, Recinto Ferial, pel Pont de F. Aura a buscar la rotonda del final de la Avenida de Andalucía, gir a la dreta, gir a l’esquerra buscant la parada d’Escultor Ridaura (Parque), Mestre Laporta (Aules Verdes), Avda. Joan Gil Albert 42 (Estació Bus), Valencia 4, Cotes Baixes (SEAT), Cotes Baixes (Mirasierra), Hispanitat 64(DOMTI), Hispanitat 39 (Las Cañas), Enginyer Colomina Raduán, Alcalde Francesc Boronat (Hospital).

La tornada passarà per: Alcalde Francesc Boronat (Hospital), Alcalde Francesc Boronat (M. Hernandez), Enginyer Cort Merita, Plaza de España (Calderón), Plaça Ramón i Cajal, El Camí 6, El Camí 68, Cavaller Merita (Estatues), Cavaller Merita (Cantagallet), Musico Carbonell.

Queden anul·lades per a la línia 1 en sentit d’anada, les parades Pont de Sant Jordi (Capitol), L’Albereda 86, Joan Gil Albert (Guàrdia Civil) i en sentit de tornada les parades Escultor Ridaura, Aules Verdes, Pass del Benisaidó, Gongora, Pont de Sant Jordi (Hotel), Sant Tomás.

Respecte a la línia 2:

L’anada passarà per: Musico Carbonell, a Carrer Montdúver (Batoi), itinerari habitual.

La tornada passarà per: Carrer Montdúver (Batoi), itinerari habitual fins a la parada de L’Alameda 54 (El Teix), per a continuar per L’Alameda 68 (Mercadona), Escorxadors i al final del mateix carrer girarà a la dreta i per Pare Poveda en sentit descendent a buscar el Pont de F. Aura, Enginyer Cort Merita, Plaza de España (Calderón), Plaça Ramón i Cajal, El Camí 6, El Camí 68, Cavaller Merita (Estatues), Cavaller Merita (Cantagallet), Musico Carbonell.

Parades anul·lades per a la línia 2: en sentit de tornada Pont de Sant Jordi (Hotel), Sant Tomás, el sentit d’anada és l’habitual.

En els rètols davanters de cada autobús, s’indicarà la línia a la qual correspon, també en quin sentit circula el bus, ja que per la variació dels itineraris hi ha parades per les quals es passa en els dos sentits i parades que es passa en sentit contrari de l’habitual, amb la finalitat que pugen al bus adequat a les seues necessitats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *