Foradia parentesisajudalcoi

L’actualitat de l’Orxa de la mà del seu alcalde, Arnaldo Dueñas

• Arnaldo Dueñas Crespo és l’alcalde de l’Orxa des del 2015, per l’agrupació electoral Tots per l’Orxa. Parlem amb ell de tota l'actualitat del poble • Una de les prioritats del seu grup municipal ha sigut solucionar l’economia del municipi.

Arnaldo Dueñas Crespo és l’alcalde de l’Orxa des del 2015, per l’agrupació electoral Tots per l’Orxa. Des del seu punt de vista aquests dos anys de govern han sigut complicats pel fet que l’Orxa és un dels municipis més endeutats de la Comunitat Valenciana. Per aquest motiu una de les prioritats del seu grup municipal ha sigut solucionar l’economia del municipi.

Altra de les prioritats ha sigut des del principi desenvolupar projectes que milloren el poble i la vida dels seus habitants. Tots ells s’han dut a terme “amb molta creativitat”, ja que no n’hi ha hagut massa pressupost per a finançar-los: “s’han basat en el desenvolupament de coses que no suposaren costos o que foren mínims”.

Alguns exemples són: l’apertura d’un parc, amb zona infantil, fonts i espai de gimnàstica; millores en la piscina municipal; millores als carrers i les seues voreres; millores al mercat municipal…

Un dels grans projectes de futur per al poble, ens comenta l’alcalde, és el de la millora de la rambla del riu, l’objectiu és fer d’ella una zona transitable, amb un espai per a fer esport i per a jocs infantils.

Per altra banda, que L’Orxa ha viscut recentment les seues festes patronals. Quatre dies carregats d’actes, esdeveniments, processions, música, moros i cristians i altres entreteniments per a tots els públics.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *