lasarga alcoimpuls

Agres ho té tot preparat per a gaudir del PomaRock

• Els grups convidats al PomaRock són: Bacora, Sva-Ters, Gatillazo, Funkiwis, The Dance Crashers i Novus Ordo, els quals garanteixen tota una nit de festa i comboi.

Demà divendres 1 de setembre té lloc a Agres el PomaRock, festival que es celebra amb molt d’èxit des del 2013. Aquest combina l’encant de l’escenari natural situat a la plaça de l’Assut d’Agres amb la música que ofereixen diferents grups d’estils variats.

Enguany els grups convidats al PomaRock són: Bacora, Sva-Ters, Gatillazo, Funkiwis, The Dance Crashers i Novus Ordo, els quals garanteixen tota una nit de festa i comboi.

Enguany, el PomaRock té instal·lat un punt violeta, dispositiu per prevenir possibles agressions masclistes. En concret es tracta d’un lloc físic on les dones que patisquen una agressió masclista o les persones que n’observen alguna, siga física o verbal, podran dirigir-se per denunciar-la.

Cal destacar que la música és l’element vertebrador del festival, que juntament amb activitats complementàries com les paelles populars creen un ambient perfecte per a promocionar la cultura valenciana.

Així juntament amb els preus populars i el respecte amb l’espai natural que l’envolta fan del PomaRock un festival especial i únic, perfecte per a passar un bon dia d’estiu amb els amics.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *