Foradia

Quatretonda celebra la Festa de les Danses de la Vall d’Albaida

• La Festa de les Danses de la Vall d’Albaida és la trobada més antiga de les que se celebren a la comarca • La 40a edició d’aquesta va tindre lloc aquest dissabte en Quatretonda


La Festa de les Danses de la Vall d’Albaida és la trobada més antiga de les que se celebren a la comarca. La 40a edició d’aquesta va tindre lloc aquest dissabte en Quatretonda, la mateixa localitat on aquest esdeveniment es va celebrar per primera vegada.

Els actes van arrancar a primera hora de la vesprada amb una cercavila commemorativa, que va discórrer entre l’ermita i la plaça dels Sants Joans. Posteriorment, a les 18:00 hores, un total de 18 grups de la comarca, a més de la Nova Muixeranga d’Algemesí, van participar en la dansada pels carrers de Quatretonda, des de l’antiga Casa de la Vila, a la plaça dels Sants Joans, fins a l’ermita de Sant Josep.

En concret, aquests 18 grups de danses assistents procedeixen de les localitats de Llutxent, Bellús, l’Olleria, Atzeneta d’Albaida, Bèlgida, Castelló de Rugat, Ontinyent, Bocairent, Alfarrasí, el Palomar, Aielo de Malferit, Benigànim, Albaida, Fontanars dels Alforins, Agullent, Montaverner, la Pobla del Duc i Quatretonda que, precedida per la Nova Muixeranga d’Algemesí, va concloure l’acte com a amfitrió.

La festa de les danses va finalitzar amb un sopar de germanor al Poliesportiu Municipal, on hi va actuar Urbàlia Rurana amb el seu espectacle ‘Sarau a la plaça’.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *