Foradia

Les obres del carrer Entença començaran en febrer del 2018

• L’objectiu d’aquestes obres és fomentar l’activitat econòmica i comercial d’aquest carrer, a més de convertir-ho en un espai atractiu per al passeig • Alguns avanços que faran que Entença s’emmarque dins de la concepció d’Alcoi com a Smart City

Aprovat el contracte de licitació de les obres al carrer Entença d’Alcoi. L’objectiu d’aquestes obres és fomentar l’activitat econòmica i comercial d’aquest carrer, a més de convertir-ho en un espai atractiu per al passeig: “un dels carrers que més ha patit pel trànsit”, ha remarcat l’alcalde, Toni Francés.

Les actuacions de millora tindran un import de dos milions d’euros i es prolongaran durant 11 mesos a partir de febrer del pròxim any. D’altra banda, el projecte es durà endavant en 4 fases que actuaran al llarg del quilòmetre d’extensió que presenta el carrer.

El regidor de Territori i Ciutat Intel·ligentManolo Gomicia, ha remarcat alguns avanços que faran que Entença s’emmarque dins de la concepció d’Alcoi com a Smart City. Aquests són, per exemple, el canvi d’instal·lació elèctrica, un control de la semafòrica, el reg d’alta pressió a tot el carrer, o unes voreres amb material que absorbeix el CO₂, amb una infraestructura de sensors de presència, humitat i contaminació.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *