Foradia

Ciudadanos presentarà una moció contra la dislèxia

• “La dislèxia és un trastorn que afecta el 15% de la població jove del nostre país" • Ciudadanos presentarà una moció en tots els ajuntaments en els quals té representació perquè s'elabore un Pla Nacional contra la dislèxia.

La dislèxia és un trastorn que afecta el 15% de la població jove del nostre país, amb repercussió en àrees com el llenguatge, escriptura o expressió oral”. Per a ajudar als afectats, des de Ciudadanos comuniquen que volen que “s’incrementen els recursos perquè els docents puguen abordar aquest problema amb majors garanties d’èxit”.

Per açò, Ciudadanos presentarà una moció en tots els ajuntaments en els quals té representació perquè s’elabore un Pla Nacional contra la dislèxia.

Així, Lucía Granados ha anticipat que el seu grup municipal presentarà una moció en el pròxim Ple d’Alcoi “que cercarà que s’implementen eines de diagnòstic eficaces, un model de resposta d’intervenció primerenca, plans de treball individualitzats per als alumnes i, entre altres coses, fomentar la recerca universitària sobre la dislèxia”.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *