foradia elgrat

Alcoi enforteix la seua qualitat de ciutat sostenible amb carrils per a bicis

• El projecte més votat dels pressupostos participatius 2017: un carril bici que unirà el polígon Cotes Baixes amb el Viaducte a través del barri de la Zona Nord • Per altra banda, es té previst un projecte d’una via per a ciclistes i vianants que unirà Batoi amb Zona Nord.

Alcoi ha executat, i té previst executar, diferents carrils bici per a enfortir la seua qualitat de ciutat sostenible.

El projecte més votat dels pressupostos participatius 2017 va en aquesta línia: un carril bici que unirà el polígon Cotes Baixes amb el Viaducte a través del barri de la Zona Nord. El projecte ha estat adjudicat a l’empresa PAVASAL per un import global de 33.076 euros. Les obres estan previstes que s’inicien a principi d’any i tinguen una duració d’un parell de mesos.

El projecte connectarà la Zona Nord i el Viaducte tindrà amb un total 1.300 metres: passarà pel carrer Pare Poveda, Alcalde Agustí Albors, Avinguda Andalusia, Ferran el Catòlic fins a Sant Joan Bosco, enllaçant amb el carril bici que ja està construït en el polígon Cotes Baixes.

Aquesta és una de les mesures que Alcoi té previst executar per tal d’enfortir el seu model de ciutat amable per a les persones.

  • Per una banda, ja s’ha executat la construcció de de quatre carrils bici als polígons de la ciutat. Al polígon Santiago Payá, a la Beniata, carril que connecta amb la pujada a la Font Roja; el de Cotes Baixes que amb aquesta nova iniciativa estarà connectat amb el Viaducte. I en Cotes Altes que connecta amb Serelles i que també està previst que connecte amb el nou projecte de la via Batoi-Zona Nord.
  • Per altra banda, es té previst un projecte d’una via per a ciclistes i vianants que unirà Batoi amb Zona Nord. Aquest nou projecte opta a ajudes de la Generalitat per valor d’un milió d’euros i d’aprovar-se s’hauria d’executar al llarg de 2018. La iniciativa està previst realitzar-la encara que no es poguera finalment accedir a la subvenció.
Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *