foradia pressupostparticipatiualcoi

Original desfilada de roba de paper a l’EASD Alcoi

• L’EASD Alcoi va realitzar recentment la desfilada “La Pajarita Fashion Week”, on es van presentar peces de roba de paper que van dissenyar els alumnes • En aquest esdeveniment es va premiar a les millors propostes, que en aquest cas van ser les de Vera Vicedo, Natalia Belda i Laura Condes.

L’EASD Alcoi va realitzar recentment la desfiladaLa Pajarita Fashion Week”, on es van presentar peces de roba de paper que van dissenyar els alumnes de 3r de Disseny de Moda dins de l’assignatura de Patronatge creatiu.

Els dissenys destaquen per la utilització d’uns materials molt poc habituals en la moda, amb el paper com a protagonista, però que amb l’originalitat proposada per l’alumnat, no tenien res a envejar a les passarel·les de moda amb peces molt arriscades i cridaneres.

En aquest esdeveniment es va premiar a les millors propostes, que en aquest cas van ser les de Vera Vicedo, Natalia Belda i Laura Condes.

L’Escola comunica que l’assignació dels premis va ser molt complicada gràcies a la gran qualitat dels dissenys confeccionats exclusivament amb el paper oferit per l’empresa, que cal recordar que es dedica a la creació de productes per a vestir les taules del sector de l’hostaleria.

L’acte va ser organitzat per l’empresa Mapelor, qui va presentar el seu catàleg d’una manera original. A la desfilada hi va acudir un gran nombre de gent, d’entre els quals es trobaven comercials del sector de l’hostaleria.

Tant Mapelor com l’Escola i el seu alumnat van quedar molt satisfets amb l’experiència.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *