foradia subscriutegrat

Els 2.466 festers autoritzats llançaran un total de 4.868 quilos de pólvora

• Són 2.466 els festers que compleixen els requisits per a l'Alardo d'enguany, cadascun dels quals tindrà a la seua disposició 2 kg de pólvora. • 4.868 quilos és el límit de pólvora que el Govern d'Espanya ha autoritzat


4.868 quilos és el límit de pólvora que el Govern d’Espanya ha autoritzat per a les festes de Moros i Cristians d’Alcoi, conforme el nou Reglament d’Explosius.

Són 2.466 els festers que compleixen els requisits per a l’Alardo d’enguany, cadascun dels quals tindrà a la seua disposició 2 kg de pólvora.

“Ha sigut un treball dur però hem aconseguit un Alardo amb alta participació i ajustat a la nova normativa”, ha assenyalat el ponent de Festes de l’Associació de Sant Jordi, Francisco Cantó. La quantitat de pólvora autoritzada enguany servirà de referència per a anys posteriors: “analitzarem si és suficient o necessitem major quantitat”.

Es confirma, així mateix, que el punt de repartiment de la pólvora serà l’alberg del Baradello Moya. Es desenvoluparà el dia 20 d’abril entre les 10.30 i les 19.00 hores i el dia 21 entre les 10.30 i les 12.30 hores. Cal afegir que la distribució presenta novetats: els festers arreplegaran les cantimplores ja carregades amb la quantitat sol·licitada.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *