foradia camaraalcoi

L’associació numismàtica d’Alcoi organitza la I gran fira de col·leccionisme a Alcoi, 12 de maig

• Tota persona interessada podrà participar, comprant, venent i taxant les seues col·leccions i objectes de col·lecció. • Entre el material que es podrà veure, monedes de tot tipus “algunes inclús d’un valor de milers d’euros”, postals, rellotges, selles, cartes... “Es podran veure objectes que no s’han vist mai”.

 La primera gran fira de col·leccionisme a Alcoi es durà a terme el dia 12 de maig, a l’Hotel Ciudad d’Alcoi, carrer Colón, de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:00. Tota persona interessada podrà participar, comprant, venent i taxant les seues col·leccions i objectes de col·lecció.

Organitza l’associació filatèlica i numismàtica d’Alcoi, una organització fundada en 1949, de les més antigues d’Espanya d’aquest àmbit. El seu objectiu és fomentar l’activitat del col·leccionisme, com a valor cultural, ens comenta el seu president, Mario Domínguez.

L’associació filatèlica i numismàtica d’Alcoi organitza cada any alguna exposició per dinamitzar i fomentar el col·leccionisme cultural. Enguany és la primera fira que organitza. A ella assistiran professionals i comerciants reconeguts de diversos municipis, com Madrid i Barcelona, afegint, a més, la possibilitat de taxar els objectes de col·lecció.

Entre el material que estarà present a la fira, podem ressenyar monedes de tot tipus “algunes inclús d’un valor de milers d’euros”, postals, rellotges, selles, cartes… “Es podran veure objectes que no s’han vist mai”.

A la fira també hi haurà presència de col·leccionistes alcoians, els quals aportaran objectes de temàtica alcoiana, per exemple, vinculat al patró local, Sant Jordi.

En definitiva, un espai obert al públic on tot interessat podrà gaudir i aportar tot tipus de material de col·lecció.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *