lasarga participatius

Alcoi acull les IV Jornades Erasmus +

• 200 joves es van reunir per tal de comentar i conéixer l’experiència de pràctiques a l’estranger dels companys. • El programa, que està en vigor fins al 2020, inclou intercanvis juvenils, serveis de voluntariat europeu i activitats de formació, entre altres.


L’Àgora d’Alcoi ha acollit les IV Jornades Erasmus +, on 200 joves es van reunir a per tal de comentar i conéixer l’experiència de pràctiques a l’estranger dels companys. Una iniciativa organitzada per la regidoria d’Empresa, Formació i Innovació de l’ajuntament d’Alcoi i el CIP FP Batoi, on també van intervenir centres d’Alcoi que imparteixen Cicles formatius.

Erasmus + és el programa de la Unió Europea per a l’educació, la formació, la joventut i l’esport. El programa, que està en vigor fins al 2020, inclou intercanvis juvenils, serveis de voluntariat europeu i activitats de formació, entre altres.

Va estar present el Secretari General de XARXA FP, Jordi Castillo, qui va parlar dels de les possibilitats i avantatges de participar en les pràctiques FCT.

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, per la seua part, va animar “als joves a viure aquesta experiència Erasmus + per a augmentar la seua ocupabilitat i als centres a comptar amb XARXA FP”. També va destacar que l’any passat la nostra ciutat va estar entre les 5 primeres amb més mobilitats.

Font: Redacció./

ajualcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *