foradia cdturisme

Bocairent amortitza el préstec del Pla Montoro

• La cancel·lació anticipada del Pla Montoro suposa un estalvi de 32.680 euros que serà destinat a la instal·lació d’una caldera de biomassa • La nova instal·lació suposarà un estalvi econòmic anual de més de 14.000 euros


Bocairent ha
aprovat destinar 305.177,54 euros del superàvit municipal del 2017 a cancel·lar de manera anticipada el préstec associat al ‘Pla Montoro’. Amb la decisió adoptada a proposta de l’equip del Govern socialista, Bocairent redueix pràcticament a la meitat l’actual deute bancari del Consistori, que queda en 323.000 euros.

La cancel·lació anticipada del Pla Montoro suposa un estalvi de 32.680 euros que serà destinat a la instal·lació d’una caldera de biomassa a la residència de la 3a edat, dins d’un projecte subvencionat per l’IVACE amb 18.188 euros arran del projecte presentat per l’Ajuntament de Bocairent l’any passat.

Segons la memòria tècnica de la iniciativa, la nova instal·lació suposarà un estalvi econòmic anual de més de 14.000 euros que “a més d’afavorir l’economia del centre assistencial, suposa una aposta clara i decidida per una energia neta i renovable que en un futur pròxim volem extraure dels recursos naturals del nostre terme municipal”, en paraules del regidor de l’Àrea d’Espais públics i naturals, José M. Beneyto.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *