foradia pressupostparticipatiualcoi

Compromís denuncia que el contracte de la brossa no s’està complint al complet

• “Trobem a faltar certes implantacions de nous serveis, que segons marcava el contracte signat, ja haurien d'estar en funcionament" • Un dels nous serveis que no s’estan duent a terme, comunica el regidor Màrius Ivorra, és la recollida ‘porta a porta’ en els polígons industrials


Compromís denuncia que el contracte de recollida de brossa i neteja viària no s’està complint de manera completa: “trobem a faltar certes implantacions de nous serveis, que segons marcava el contracte signat, ja haurien d’estar en funcionament, i no se’ns ha donat cap tipus d’explicació per part del Govern, o l’empresa concessionària del servei”.

Un dels nous serveis que no s’estan duent a terme, comunica el regidor Màrius Ivorra, és la recollida ‘porta a porta’ en els polígons industrials, el qual hauria d’estar en funcionament des del quart mes de la nova contracta “i encara no en sabem res”.

En aquesta línia el regidor recorda l’aposta que ha fet la Generalitat, i en especial la conselleria de Rafa Climent, per la millora dels polígons industrials. En relació al servei de neteja, és “fonamental per a les nostres empreses, i aquesta és una millora notable que ja hauria d’estar implantada, que no podem demorar més”.

Un altre dels serveis que Compromís troba a faltar és el de la recollida de la brossa al Centre de la ciutat: “a hores d’ara no sabem quin tipus de contenidors hi ha previst emprar, ni on estaran ubicats. A més hem trobat altres mancances que també preguntarem en comissions, amb la finalitat de tindre un bon servei de recollida de RSU, pel que tant a lluitat Compromís”.

Aquestes qüestions Compromís les comunicarà al Govern en les pròximes comissions informatives. Una altra pregunta que traslladarà està relacionada amb l’acord pres al Ple el passat mes de juliol on s’acordà posar en marxa un sistema al Mig Any vinent amb la finalitat de reduir els residus plàstics d’un sol ús a esdeveniments populars.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *