foradia subscriutegrat

Nou equip directiu de l’EASDAlcoi

• Amb el començ del curs, l’EASDAlcoi inicia una nova etapa en l’àrea directiva • Un equip directiu que concep l’EASDAlcoi com un projecte de tots i per a tots: “alumnes, professors i personal del centre són els que la fan progressar dia a dia”


Amb el començ del curs, l’EASDAlcoi inicia una nova etapa en l’àrea directiva. Pilar Blasco Sánchez assumeix el càrrec de Directora i Maribel Juan Morant el de Vicedirectora. Esther García Tormo segueix com a Cap d’Estudis de Cicles, Toni Gisbert Gisbert com a Cap d’Estudis Superiors i Rosana Gisbert Granados com a Secretària Acadèmica.

Un equip directiu que concep l’EASDAlcoi com un projecte de tots i per a tots: “alumnes, professors i personal del centre són els que la fan progressar dia a dia”. L’equip directiu, per altra banda, agraeix la gestió realitzada per Eduard Corb al capdavant de direcció aquests dos últims anys, i destaca la seua tasca orientada a buscar l’excel·lència d’aquest centre.

Pilar Blasco remarca la il·lusió amb la qual emprenen aquest nou període. Assegura també la continuïtat del projecte de seguir fent de l’Escola un espai formatiu de referència estatal en els ensenyaments de disseny, a més refermar el compromís de col·laboració amb les empreses i institucions de la comarca.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *