foradia subscriutegrat

Actes i activitats a Alcoi per celebrar el Dia de la Biblioteca

• Hui dimarts 23 d’octubre, es presentarà el llibre ‘La colònia agroforestal dels Plans’, de Jordi Borrell, en l’Àgora • Demà, l’animació i presentació del llibre ‘La Bruixa Xocolata i els monstres mostosos’ i visita guiada per l’antic Banc d’Espanya

Alcoi i les seues biblioteques municipals celebren el Dia de la Biblioteca, 24 d’octubre, amb diferents actes i activitats. Amb aquesta celebració es vol remarcar la importància de la biblioteca com a lloc de trobada dels lectors de totes les edats amb la cultura, i com un instrument de millora de la formació i la convivència humana.

En primer lloc, hui dimarts 23 d’octubre, es presentarà el llibre ‘La colònia agroforestal dels Plans’, de Jordi Borrell, en l’Àgora, a les 20:00 hores. El llibre no es pot comprar amb diners, però podran recollir-lo els socis-lectors fins a esgotar-ne l’edició.

Demà, dia de la Biblioteca, a les 18 h, la Biblioteca Tirisiti acollirà l’animació i presentació del llibre ‘La Bruixa Xocolata i els monstres mostosos’, de Sílvia Colomer i Sergi Olcina.

Finalment a les 20 h, en la Biblioteca i Arxiu Municipal, hi haurà una visita guiada pels fons documentals i instal·lacions de l’antic Banc d’Espanya, actual Casa de la Cultura. A través d’aquesta es podran observar documents que mai estan a l’abast del públic. Cal inscripció prèvia al mateix Arxiu Municipal (telèfon 965537143).

El cartell del Dia de la Biblioteca ha sigut realitzat per una alumna de l’Escola Municipal de Belles Arts d’Alcoi, Gema Sempere Molina.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *