foradia aproop

Homenatge a Isabel-Clara Simó amb la reedició de ‘El mas del Diable’ i una auca

• La nova edició del llibre de l’escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó ‘El mas del Diable’, novel·la d'intriga i aventures ambientada en la Font Roja d'Alcoi. • Durant l'acte, també es presentarà una auca dedicada a l'escriptora

Acte de presentació de la nova edició del llibre de l’escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó ‘El mas del Diable’, novel·la d’intriga i aventures ambientada en la Font Roja d’Alcoi. Serà el pròxim dilluns, dia 10 de desembre, al Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant (carrer Sant Francesc, 10), a les 19 hores.

‘El mas del diable’ narra una trama de tràfic i falsificacions d’obres d’art. La novel·la inclou tant personatges ficticis com reals, com el pintor Antoni Miró, a qui l’autora va dedicar aquesta obra. Malgrat el seu èxit, es trobava fora del mercat. La nova edició presenta un estudi introductori sobre l’autora a càrrec de l’escriptor Francesc Gisbert, president de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat, entitat de la qual ix la iniciativa amb l’objectiu de retre homenatge a l’escriptora alcoiana més universal.

Durant l’acte, també es presentarà una auca dedicada a l’escriptora, amb textos de Francesc Gisbert i il·lustracions de Rosanna Crespo, amb les quals s’obsequiarà els assistents. L’auca serà distribuïda per la Coordinadora pel Valencià i Escola Valenciana en totes les Trobades d’Escoles Valencianes i arribarà a tots els centres educatius.

Per a complementar aquestes publicacions, la Coordinadora ha convidat diversos narradors alcoians a participar amb un article en un homenatge col·lectiu. Hi participaran els escriptors Silvestre Vilaplana, Francesc Bodí, Mercè Climent, Ester Vizcarra, Miquel Cruz, Jordi Botella, Carles Cortés i Maria Àngels Francés.

L’acte de presentació del dia 10 comptarà amb les intervencions de l’autora, del vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés; de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés; i de Francesc Gisbert qui farà la introducció del llibre. Un acte que forma part també de la programació cultural de la UA al Campus d’Alcoi, amb el patrocini de la Fundació Mutua Levante.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *