Foradia

L’Ambaixador Reial ja ha anunciat l’arribada dels Reis Mags a Alcoi

• Xiquets i grans han depositat en les bústies de les burretes les cartes que han escrit als reis amb els seus desitjos. • Aquest acte, que se celebra des de l'any 1924, ha sigut el preludi de la Cavalcada dels Reis Mags, que tindrà lloc aquesta vesprada

Milers de persones han gaudit del Ban Reial d’Alcoi, on l’emissari de Ses Majestats, representat per Ferrán Cano, ha anunciat la imminent arribada dels Reis Mags a la ciutat a través del Ban, que ha sigut escrit per Jesús Trelis:

Xiquetes i xiquets; els que sou d’ací i d’allà,
els somiadors i el que no ho sou tant,
atenció que ja hi han arribat,
que ja acampen a la muntanya,
Melcior, Gaspar i Baltasar.

Xiquets i grans han depositat en les bústies de les burretes les cartes que han escrit als reis amb els seus desitjos.

El recorregut ha començat des de la Font Redona, ha passat per Sant Nicolau, la plaça d’Espanya, el carrer de Sant Llorenç, l’avinguda del País Valencià, el passeig de Cervantes, el carrer dels Alçamora i ha acabat a l’altura de la parròquia de Sant Roc.

També ha tingut lloc el ‘Pregó del Tio Piam’, un element de tradició ancestral, amb l’espectacle i actuació dels components del Grup de Danses Carrascal.

Aquest acte, que se celebra des de l’any 1924, ha sigut el preludi de la Cavalcada dels Reis Mags,
que tindrà lloc aquesta vesprada. Les llums dels Reis i els seus ajudants ja es poden veure a la muntanya del Preventori.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *