foradia subscriutegrat

El Bus de la Llengua desenvoluparà al Campus de la UPV d’Alcoi les seues activitats

• Els estudiants poden realitzar diferents tallers i activitats lúdiques i didàctiques per a augmentar la seua consciència lingüística • Estarà a Alcoi després de visitar Finestrat el 24 de gener, Xixona el 25 i Ibi el 26

El Bus de la Llengua de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport estarà al Campus d’Alcoi de la UPV entre els dies 28 i 31 de gener. Ho farà després de visitar Finestrat el 24 de gener, Xixona el 25 i Ibi el 26. A través d’ell, els estudiants poden realitzar diferents tallers i activitats lúdiques i didàctiques per a augmentar la seua consciència lingüística.

Pel que fa a Alcoi, tots els alumnes de totes les etapes educatives, i tot interessat en general d’Alcoi i de les comarques, tindran al seu abast la realització de 5 tallers i concursos per aprendre diferents continguts i destresses gaudint i jugant.

El Bus de la Llengua forma part de la campanya de la Generalitat ‘Sempre teua, la teua llengua’, a través de la qual es vol fomentar l’ús i els coneixements del valencià. Després d’Alcoi, el seu pròxim municipi a visitar serà Cocentaina, l’1 de febrer.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *